Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom med Spansk i Argentina for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Cordoba
  • Type plassering: Dagsentre, barnehager
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillige sammen med argentinske barn på barneprosjektet

På Ungdomsfrivillig i Argentina kan du kombinere et intensivt språkkurs i spansk med frivillig arbeid med barn og ungdom. Dette er en flott mulighet til å oppleve argentinsk kultur samtidig som du gjør en innsats for lokalsamfunnet. Prosjektet passer godt for deg som studerer språk eller om du kun ønsker å lære mer om argentinsk kultur.

Du vil få to timer spanskundervisning hver dag, og kurset er tilpasset ditt nivå slik at du får mest mulig ut av undervisningen. Det du lærer på kurset får du mulighet til å praktisere med lokalbefolkningen og på vårt barn- og ungdomsprosjekt.

Når du ikke har spanskundervisning jobber du med de lokale barna. Du vil være på samfunnsentre, og dagsenter for barn fra lavinntektsfamilier. Din rolle vil være å være sammen med barna og aktivisere dem med spill, lek og idrett. 

Under oppholdet vil du bo hos en lokal vertsfamilie i byen Cordoba, i nærheten av fjellkjeden Sierras Chicas. I helgen vil du og de andre frivillige besøke en av de tradisjonelle fjellandsbyene og kanskje også huset som en gang tilhørte den kjente argentinske revolusjonære sosialisten, Che Guevara. Dersom du deltar på 4-ukers programmet vil du få være med på flere besøk og aktiviteter i de andre helgene.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲