Projects AbroadProjects Abroad

Menneskerettigheter med Spansk i Argentina for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Cordoba
  • Type plassering: Projects Abroads menneskerettighetskontor
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdommer jobber én-til-én med lokale klienter innenfor problemstillinger om menneskerettigheter i Argentina

Interesserer du deg for å jobbe med menneskerettigheter og samtidig ønsker å lære deg spansk? Da har du muligheten til å gjøre begge deler som ungdomsfrivillig i Argentina.

Du vil lære om den argentinske kulturen og historien mens du jobber med menneskerettigheter på grasrotnivå. Du jobber sammen med lokale sosialrådgivere og vår egen menneskerettighetsadvokat, som alle vil gi deg god veiledning på prosjektet. Ved å jobbe side om side med mennesker som bor i fattige områder i Cordoba vil du få god forståelse for hvordan de lever og hvilke utfordringer som finnes i forhold til å bekjempe fattigdom, kriminalitet og fremmedfrykt.

Som frivillig jobber du med ofre som er utsatt for brudd på menneskerettighetene eller personer i risikogrupper, og du lærer hvordan du kan hjelpe disse. Arbeidsoppgavene kan bestå av undervisning om sosial likhet til vanskeligstilte barn, rådgivningshjelp til hjemløse, opplysningsarbeid til personer som sitter i fengsel om deres grunnleggende rettigheter og forskningsarbeid rundt menneskerettighetsaker.

Under oppholdet ditt vil du få daglig spanskundervisning som du kan praktisere med de andre frivillige og med vertsfamilien din. Du vil bo hos en lokal vertsfamilie i Cordoba.

I helgen vil du sammen med de andre frivillige besøke noen tradisjonelle fjellandsbyer eller dra på utflukt til huset som en gang tilhørte den kjente argentinske revolusjonære sosialisten, Che Guevara. Deltar du i 4 uker kan helgeturene inkludere en tur til Dinosaurio Mall og spektakulære La Cumbrecita.

Frivillig på 4-ukers prosjekt får en unik mulighet til å besøke ungdomsfengselet, La Perla. De vil også fungere på en visuell kampanje i Cordoba sentrum. Du vil også bli involvert i en visuell kampanje som foregår midt i sentrum av Cordoba. Frivillige vil ha spesielle kostymer og store plakater for å få fram budskapet med kampanjen. Dette er en fantastisk mulighet til å praktisere spansken ettersom du vil snakke med folk på gata for å informere o skape oppmerksomhet rundt kampanjen. 

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ikke muliget til å delta i sommerferien? Da er standardprosjektene våre noe for deg! 

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲