Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid med Sport & Samfunn i Belize

Oversikt
  • STED: San Pedro
  • ROLLE: Bidra med å gjennomføre en idrettsleir for barn i løpet av sommeren
  • ALDER PÅ ELEVENE: 5-12 år
  • ANTALL BARN: 50-75
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE PÅ PLASSERING: Fra én til fire uker
  • DATOER: 16. juli-10. august 2018

Bli med som Projects Abroad-frivillig på Sport & Samfunnsprosjekt i Belize, og bidra for å gjennomføre en sommerleir med idrett for de lokale barna. I Belize har bystyret i San Pedro en hel avdeling dedikert for å oppmuntre unge til å delta i idrett. Målet til denne avdelingen er å kunne tilby de lokale barna morsomme og konstruktive utløp for energi i løpet av sommeren, noe som de håper vil gjøre ungdomskriminaliteten mindre.

Dette fireukers sommerprogrammet er åpent for alle barn mellom 5 og 12 år i lokalsamfunnet. Dette er en kjempefin mulighet for å gi barna noe å gjøre på fritiden, samtidig som det oppfordrer til fysisk aktivitet og å ha det morsomt og sosialt sammen med andre. Vi håper at dette også vil inspirere barna til bli med i skolens idrettsprogrammer, eller utvikle ferdighetene deres dersom de allerede er med på et lag.

Din rolle på prosjektet Sport & Samfunn i Belize

Frivillig arbeid med sport og idrett i Belize

Sommerprogrammet går fra 16. juli til 10. august 2018. Hver uke vil trenere og frivillige fokusere på ulike idretter, som strandfotball, svømming, kampsport og softball. På formiddagen vil du bruke tid på forberedelser til ettermiddagens aktiviteter, og jobbe sammen med ulike trenere med erfaring og kunnskaper i de enkelte idrettene det blir undervist i. Vi oppmuntrer deg til å dele av din kunnskap og dine ideer for hvordan vi kan få flest mulig barn til å bli med.

Mellom klokken 14 og 16 vil du assistere trenerne, mens de underviser barna i hvordan de utøver den aktuelle idretten. Du vil være med å demonstrere øvelser og bidra for at de har det morsomt på trening. Dagen ender ikke alltid med idrett, da programmet også tar barna med på søppelrydding på stranden for å lære dem om viktigheten av å holde havet rent, noe du vil være med å organisere.

Frivillig arbeid med sport og idrett i Belize

På slutten av de fire ukene vil det være en seremoni, for å avslutte programmet, og for å takke alle frivillige, trenere og barn som har deltatt. Seremonien vil også feire den nasjonale ungdomsdagen i Belize og kvelden vil tilbringes i en lokal park med film og snacks.

Under oppholdet i Belize vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Dette er en flott mulighet til å lære med om livsstilen og kulturen i landet. På fritiden er det mye å gjøre – du kan besøke en av mange fantastiske strender, ta en tur til Great Blue Hole, eller dra på zip-lining og cave tubing.

Dersom du ønsker å undervise i idrett i Belize andre tider på året kan du delta på vårt prosjekt Sport i skolen, hvor du vil jobbe med elever på lokale skoler.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲