Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Bolivia

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Cochabamba
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Salar de Uyuni, La Paz, Titicacasjøen

Klikk her for å se alle prosjekter i Bolivia

Frivillig arbeid med Projects Abroad i Cochabamba, Bolivia Volunteering in Bolivia

Bolivia ligger i hjertet av Sør-Amerika og er en fascinerende kombinasjon av Andesfjellene, Amazonas, hektiske byer og fredelige landsbyer. Bolivia kan gi deg en forsmak på Latin-Amerikas varierte kontinent, men det ligger langt fra de mest populære turistrutene i området.

Frivillig som reiser på fritiden i løpet av sitt prosjekt i Bolivia

I Bolivia tilbyr vi et bredt spekter av prosjekter, alt fra undervisning i skoler, arbeid i barnehager, sentre for gatebarn, hesteterapi, hundeterapi, sportsprosjekter, jobb innen medisin, sykepleie og fysioterapi, og plasseringer innen journalistikk. Du kan også ta spanskkurs.

De fleste av våre prosjekter i Bolivia varer fra 2 uker og er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren. For deg som kun har én uke tilgjengelig, kan vi tilby frivillig arbeid innen volleyball.

Projects Abroad i Bolivia

Lokal jente som selger håndverk på gaten i Cochabamba, Bolivia

Flesteparten av Projects Abroads prosjekter i Bolivia ligger i Cochabamba, en by i det sentrale høylandet, 2500 meter over havet. Denne pulserende universitetsbyen er et samlingssted for studenter fra hele Sør-Amerika. 

Projects Abroads frivillige bor hos vertsfamilier, noe som gir deg mulighet til å ta del i hverdagslivet i Bolivia og komme tett på folk og kultur. Fra våre ansatte vil du få gode råd om hvordan du bør oppføre deg, og du vil få høre mer om kulturforskjeller du bør være oppmerksom på. Det er viktig at du husker på å tilpasse deg den lokale kulturen og normene.

Du kan glede deg til å bli del av et internasjonalt nettverk av frivillige fra hele verden. Du lærer ikke bare om den lokale kulturen, men også om kulturene de øvrige frivillige er fra. Våre ansatte hjelper deg å finne deg til rette på prosjektet ditt og hos vertsfamilien din. Vi arrangerer også forskjellige sosiale aktiviteter for de frivillige, slik at de skaper tette bånd og får gode opplevelser.

Opplevelser i Bolivia

Når du ikke jobber, har Bolivia et rikt utvalg av opplevelser å tilby. Cochabamba ligger kun en kort tur fra nasjonalparken Toro Toro, et velbevart område med fosser, grotter, magiske landskaper - og dinosaurfotspor! Men du kan også gå i Andesfjellene, slappe av på bredden av Titicaca-sjøen, besøke vulkaner og saltsjøer, eller utforske de tropiske regnskogene.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Bolivia

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲