Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Bolivia

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Cochabamba
  • Typer plasseringer: Offentlige helseklinikker og i lokalsamfunnet
  • Rolle: Arbeide sammen med lokale tannleger på et av Bolivias “Centros de Salud”
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, kunne snakke minst middels godt spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Tannhelsetjenesten i Bolvia tilbyr oppfølging og behandling til barn og voksne i alle aldre. Som frivillig på vårt tannhelseprosjekt arbeider du på en offentlig helseklinikk, kalt Centro de Salud, som tilbyr tannhelsetjenester til befolkningen. Disse klinikkene er åpne for alle i Cochabamba, uavhengig av om de kan betale eller ikke. Du vil jobbe som tannlegeassistent for de lokale tannlegene, og du vil få observere dem og delta i forskjellige inngrep. Det kan være rotfyllinger og trekking av tenner, og du kan også få mulighet til å være tilstede på mer komplisert tannlegekirurgi.

Klinikkene har svært enkle fasiliteter og mangler ofte midler til å dekke behovet for ansatte og medisinske ressurser. Det er derfor stort behov for frivillige og det arbeidet de frivillige gjør blir satt stor pris på.

Outreacharbeid

Frivillig på Tannlegefagprosjekt i Bolivia observerer en lokal tannlege som behandler et barn

Tidligere har frivillige tatt del i fluorkampanjer som del av et prosjekt for oppsøkende tannhelsetjenester.

Klinikkene holder åpent hver dag, fra kl. 8 til 12 på formiddagen og deretter fra kl. 14 til 18 om ettermiddagen. Som frivillig vil du jobbe enten morgen- eller ettermiddagsskift, men dersom du har overskudd og lyst er du også velkommen til å jobbe fulle dager.

Hva kreves for å kunne delta på dette prosjektet?

For å kunne delta på dette tannhelseprosjektet må du være fylt 18 år og du må kunne snakke godt spansk for å kunne kommunisere med de lokale tannlegene og pasienter. Dersom du ønsker å lære bedre spansk eller å friske opp kunnskapene dine kan du ta et spanskkurs, eller du kan delta på et av våre prosjekter innen undervisning eller barn og ungdom før du starter på tannhelseprosjektet. Dette gir deg muligheten til å forbedre språkkunnskapene dine slik at du er forberedt når du kommer på tannhelseprosjektet.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie under oppholdet ditt, noe som gir deg opplevelsen av det daglige livet i Bolivia. Du vil også kunne utforske byen Cochabamba med noen av de andre frivillige i området.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲