Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Bolivia

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-bolivia

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

Ansatte og frivillige utenfor Projects Abroad i Cochabamba, Bolivia

Vi anbefaler at du flyr til Cochabamba, som er en liten flyplass. Der vil du møte en av våre medarbeidere i ankomsthallen. Se etter et skilt med Projects Abroads logo på.

Fra flyplassen vil du bli kjørt til kontoret vårt, hvor du får hilse på våre medarbeidere. En av de ansatte vil ta deg med på en omvisning så du blir litt kjent i nærområdet, og du får vite hvor du blant annet kan finne telefon, taxi- og busstasjon og internettkaféer.

Vertsfamiliene er middelklassefamilier etter lokal standard. Selv om det er forskjell på bekvemmeligheten sikrer vi at alle familiene lever opp til våre krav til renslighet, sikkerhet og tilgang til rent drikkevann.

Møtet med dine nye omgivelser

Dagen etter ankomst blir du fulgt til plasseringen din, der du får en introduksjon av prosjektet og du får møte veilederen din. Du vil også få arbeidsplanen din slik at du er klar til arbeid.

De fleste frivillige bor en kort busstur fra prosjektet sitt. Transport til og fra arbeidsplassen dekkes av Projects Abroad de dagene du jobber.

Dersom det dukker opp noen spørsmål eller problemer, er våre ansatte tilgjengelige døgnet rundt på telefon. Vi sender også ut jevnlige nyhetsbrev til våre frivillige for å informere om viktige saker og ulike aktiviteter som arrangeres.

Det kan være lurt å lære seg litt spansk før avreise. Selv om dette ikke er et krav for å delta på prosjektene vil det være en klar fordel. Det åpner noen dører hos lokalbefolkningen og forenkler kommunikasjonen på prosjektet.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲