Projects AbroadProjects Abroad

Medisin med Spansk i Bolivia for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Cochabamba
  • Type plassering: Helsesenter, sykehus og oppsøkende medisinsk arbeid
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

En ungdomsfrivillig måler blodtrykket på en eldre dame under oppsøkende medisinsk arbeid

Vårt prosjekt Medisin med Spansk i Bolivia for ungdomsfrivillige plasserer deg i spansktalende omgivelser og gir deg en dypere innsikt i hvordan medisin praktiseres i utlandet. Du vil tilbringe tiden i Bolivia med å observere leger under konsultasjoner og på ulike sykehusavdelinger, delta på oppsøkende medisinsk arbeid og på spanskkurs.

I Bolivia vil medisinsk personell lære deg om tradisjonell medisin og organisere workshops der du lærer om førstehjelp, hvordan man syr sting og setter injeksjoner. Du vil også delta på oppsøkende medisinsk arbeid i en avsidesliggende landsby i Cochabamba. Siden det ikke finnes sykehus i nærheten er gangene de frivillige kommer sammen med profesjonelt helsepersonell ofte den eneste helsehjelpen menneskene som bor her mottar. Du vil hjelpe til med grunnleggende helseundersøkelser og blant annet måle blodtrykk, hjerterytme og måle temperaturen på barn og eldre.

I tillegg til å jobbe på oppsøkende medisinsk arbeid og besøke sykehus vil du bruke én av formiddagene på en veterinærklinikk hvor du vil kunne observere under operasjoner. I de fleste tilfeller er dyrs organer veldig like menneskers organer, så dette vil gi deg en bedre forståelse av hvordan operasjoner foregår. Veterinæren vil snakke deg gjennom operasjonen og forklare alt steg for steg.

En ungdomsfrivillig lærer hvordan man setter injeksjoner på en workshop

Bolivia er et spansktalende land, noe som gir deg en perfekt mulighet til å lære og praktisere spansk. I løpet av tiden i Bolivia vil du ha ti timer med spanskkurs og gruppen vil deles opp etter hvilket nivå dere er på fra før, slik at du vil få tilpasset undervisning. Det er en profesjonell språklærer som underviser deg i spansk.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie som vil ønske deg velkommen inn i hjemmet sitt. Dere vil spise sammen, dele historier og du vil få god innsikt i hvordan en typisk boliviansk familie bor og lever. I løpet av helgen vil du besøke kjente bolivianske landemerker som Tiwanaku-ruinene, Sun Island og den største innsjøen i Bolivia, Titicaca.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲