Projects AbroadProjects Abroad

Tropisk Tørrskogbevaring og Lokalsamfunn i Costa Rica for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Barra Honda Nasjonalpark
  • Type plassering: Nasjonalpark og barneskole
  • Boform: Delte leiligheter
  • Krav til alder: 15-18 år

Som ungdomsfrivillig på Tropisk Tørrskogbevaring og Lokalsamfunn i Costa Rica vil du bruke tiden din på å jobbe med barn og lærere, samt ta del i viktig bevaringsarbeid i en nasjonalpark. Du vil lære om kulturen, møte lokalbefolkningen og bidra med arbeid som vil gjøre nytte for lokalsamfunnet og miljøet lenge etter at du har reist hjem igjen.

En gruppe ungdomsfrivillige i en av grottene i nasjonalparken

På dette prosjektet vil du dele tiden din mellom å jobbe på en lokal barneskole og med bevaringsarbeid i Barra Honda Nasjonalpark. Skolen ligger i Corral de Piedra, et lite lokalsamfunn i nærheten av nasjonalparken. Her vil du og de andre ungdomsfrivillige jobbe med barn mellom 6 og 12 år. Din rolle vil hovedsakelig være å assistere lærerne i klasserommet og å være et ekstra sett med hjelpende hender. Vi oppmuntrer deg til å tenke på kreative ting å gjøre både i klasserommet og på idrettsarenaen. Dette kan inkludere sanger, pedagogiske spill, idrett og morsomme fysiske aktiviteter. Gruppen din med ungdomsfrivillige vil også bygge en enkel og trygg lekeplass til skolen.

Barra Honda Nasjonalpark er 2 995 hektar med tropisk tørr regnskog. Dette er der du vil bo og jobbe med veiledning fra Projects Abroad-ansatte. Du vil ta del i blant annet følgende bevaringsaktiviteter under oppholdet i Costa Rica:

  • Turer til grotter sammen med ansatte og profesjonelle guider i Terciopelogrottene
  • Assistere de ansatte med å fange og identifisere flaggermus i en grotte
  • Fange sommerfugler og identifisere dem
  • Identifisere ulike grupper med aper
  • Ta del i en undersøkelse av larver
  • Hjelpe til med å plante nye trær og planter

Du vil bo i delte leiligheter sammen med en gruppe frivillige fra hele verden. Etter en travel dag med arbeid har gruppen din tid til å snakke om dagen over et godt måltid og bli bedre kjent med hverandre.

I tillegg til det frivillige arbeidet vil du også være med på sosiale aktiviteter som er planlagt av våre lokale ansatte. Dette inkluderer matlagingskurs, filmkvelder og å spille lokale spill. I løpet av helgen vil du være med å rydde søppel på en strand i Baulas Marine Nasjonalpark, etterfulgt av en tur til stranden Nacascolo.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲