Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Barn & Ungdom i Ecuador

Oversikt
Prosjekt-oversikt
 • Sted: San Cristóbal, Galápagosøyene
 • Typer prosjekter: Barnehager
 • Alder på barna: 3-5 år
 • Størrelse på gruppene: 15-30 personer
 • Rolle: Assistere de lokalt ansatte og bidra med enkel undervisning, pedagogiske leker og kreative gruppeaktiviteter
 • Boform: Delt frivillighus eller vertsfamilie
 • Lengde: Fra to uker
 • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig på Barn & Ungdom på Galapagosøyene vil du kunne bidra uansett om du deltar i løpet av et friår fra studier, har et avbrekk fra karrieren eller ønsker en ferie med mening. Du er velkommen så lenge du har et positivt engasjement og har et ønske om å utrette en forskjell. Er du klar for å gjøre en forskjell for barna på den unike øygruppen? 

Gutt hopper over et tau på Barn & Ungdom-prosjekt i Ecuador

Du jobber i barnehager i den lille byen Puerto Baquerizo Moreno på øya San Cristóbal. Galápagosøyene tar imot mange turister som er interessert i det unike dyrelivet, mens mindre oppmerksomhet blir gitt til de lokale barna.

Det er viktig at innbyggerne og framtidige generasjoner får den kvaliteten på utdanningen som de trenger for å sikre arbeidsplasser i den lukrative turistindustrien. Barnehagene som Projects Abroad samarbeider med gir de nødvendige byggesteinene for de framtidige generasjonene.

Selv om du ikke trenger å snakke spansk for å delta på prosjektet er det alltid en fordel å kunne noen fraser. Dersom du ønsker det kan du melde deg på språkkurs før eller under prosjektet ditt. 

Din rolle som frivillig

Barna som går i barnehagene vi jobber med kommer ofte fra hjem med lite struktur og disiplin. Våre frivillige spiller derfor en viktig rolle når det gjelder å bevisstgjøre barna, øke nivået på engelskferdighetene og gi dem individuell oppfølging. 

I løpet av oppholdet vil arbeidet du gjør inkludere:

 • Assistere de faste ansatte med å organisere grunnleggende pedagogiske aktiviteter
 • Undervise og synge sanger
 • Drive med kunst og håndverk
 • Passe på og leke med barna på utearealet 

Noen av barna i barnehagene har spesielle behov, og avhengig av hvilken plassering du jobber på kan du ha muligheten til å jobbe tett med disse barna og tilby én-til-én-oppfølging. 

Vi oppfordrer frivillige til å sette i gang nye aktiviteter og utvide barnas kjennskap til spill og ideer som kan hjelpe dem i deres videre utvikling. En viktig del av arbeidet består i å jobbe tett med hvert enkelt barn for å identifisere hvilke områder de mestrer. 

En gang i uken vil du ha et møte med en Projects Abroad-ansatt, hvor dere diskuterer aktivitetene du gjør på prosjektet ditt. Dersom du har spørsmål eller ideer kan dere snakke om dette på disse møtene.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Care Management Plan.

Er du klar for å bidra på den unike øygruppen?

Ecuador Care Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲