Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Galápagos Øybevaring i Ecuador for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 9. august - Lørdag 22. august 2020

  • Sted: San Cristóbal
  • Type plassering: Dagsentre og bevaringsarbeid i Galápagos nasjonalpark
  • Boform: Delt frivillighus eller vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Frivillige som planter i et drivhus i Ecuador

Har du lyst til å jobbe med barn og gjøre en innsats på et naturbevaringsprosjekt, samtidig som du bor på en øy som tar pusten fra deg? Da har du kommet til rett sted! Naturen og dyrelivet på Galápagosøyene er noe utenom det vanlige, og er et perfekt sted for deg som ønsker å kombinere frivillig arbeid, reise og dyreliv på nært hold.

Som ungdomsfrivillig på dette prosjektet vil du dele tiden din mellom en plassering på vårt barn og ungdomsprosjekt og arbeid på natur og miljøprosjektet vårt.

På natur og miljøprosjektet vil du ha en unik mulighet til å engasjere deg i en rekke pågående prosjekter i nasjonalparken på Galápagos. Dette arbeidet kan være å gjenopprette de naturlige omgivelsene for dyr og planter, overvåke sjøløver, gjennomføre undersøkelser rundt bestanden av mariniguaner og sjøfugl, strandopprydning og workshops for å øke miljøbevisstheten blant lokalbefolkningen.

Den andre uken vil du jobbe på et av våre prosjekter med barn og ungdom som holder sommerskole for barn i byen Puerto Baquerizo Moreno. Utdanning og å lære engelsk er viktig for barna på øya. Du vil derfor delta i gjennomføringen av kreative aktiviteter som vil gi barna ny kunnskap.

Oppholdet ditt på Galápagos vil også gi deg en god mulighet til å snakke spansk med lokalbefolkningen dersom du er interessert i å forbedre språkkunnskapene dine eller å lære deg noen nye ord og uttrykk.

Alle våre ungdomsfrivillige vil få være med på en helgetur til en eller to av naboøyene. Som frivillig på Galápagos kan du nyte naturen, de vakre strendene og sjølivet samtidig som du gjør en viktig innsats for lokalsamfunnet.

Ved ankomst vil de frivillige bli delt inn i grupper, og derfor kan rekkefølgen på hvilket prosjekt du starter på endre seg.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲