Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Ecuador for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: San Cristóbal, Galápagosøyene
  • Type plassering: Barnehager
  • Boform: Delt frivillighus eller vertsfamilie
  • Krav til alder: 16 - 19 år

En sjøløve slapper av på en av benkene på øya San Cristobal

Galapagosøyene er verdenskjent for sin vakre natur og fascinerende dyreliv. Kanskje ikke så rart når sjøløvene ligger på benkene i gata og leker med deg under vann, skilpaddene blir oppimot 150 år og mariniguanene lager haleavtrykk i sanden. Øyene som ligger 1000 km vest for Ecuador byr på opplevelser du sent vil glemme!

Utdanning, og særlig engelskundervisning er essensielt for barna på Galapagos, der jobbene primært finnes i turistnæringen. På dette prosjektet tilbringer du tid i barnehager på øya, og hjelper de lokalt ansatte med å gjøre morsomme og pedagogiske aktiviteter for barna. På grunn av de ungdomsfrivillige vil hvert barn få mer individuell oppmerksomhet og støtte, og sjansen for oppfølging blir større.

Dette prosjektet fokuserer også på lokalsamfunnet, her vil du jobbe sammen med de andre frivillige og være med på å male et klasserom eller gjennomføre opprydningsaksjoner på en av øyas mange nydelige strender.

En Projects Abroad frivillig Barn lærer å danse på vårt barn & ungdom-prosjekt på Galapagos

Hvis du har lyst til å lære og praktisere spansk så er det å bo på Galapagos med en imøtekommende lokal vertsfamilie en helt unik mulighet til akkurat dette. De vil kanskje være de aller beste spansklærerne du noen gang kan få!

En helgetur til en av naboøyene er inkludert for alle våre ungdomsfrivillige. Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve dette verdenskjente økosystemet, lære om en unik øy-kultur, slappe av og ha det gøy med andre ungdomsfrivillige fra alle verdens fire hjørner!

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på da vel!

Over 19 år? Fortvil ikke, vi har spennende prosjekter på Galápagosøyene for deg også!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲