Projects AbroadProjects Abroad

Natur & Miljø og Lokalsamfunn i Ecuador for Voksenfrivillig 50+

Oversikt

Sommer
2 uker
  • Søndag 1. november - Lørdag 14. november 2020

  • STED: Øya San Cristobal
  • TYPE PLASSERING: Galapagos Nasjonalpark
  • ROLLE:Utøve bevaringsarbeid og bidra med arbeid i lokalsamfunnet
  • BOFORHOLD: Delt frivillighus eller vertsfamilie

En voksenfrivillig ser til plantene som er satt ned i nasjonalparken

Kombiner din friluftsinteresse med det å gjøre en innsats for lokalsamfunnet på vårt prosjekt Natur & Miljø og Lokalsamfunn i Ecuador for voksenfrivillige. I løpet av oppholdet på fantastiske Galapagos vil du dele tiden din mellom arbeid i nærmiljøet og bevaringsarbeid.

Galapagosøyene er en av de mest artsrike områdene i verden, og på grunn av sin isolasjon er øyene hjem til mange unike arter av både dyr og planter. Du vil jobbe tett med Galapagos Nasjonalpark mens du jobber med bevaring og assisterer med forskjellige pågående prosjekter. Du vil bidra i fjerningen av planter som ikke hører hjemme i området, plante nye trær og planter, overvåke populasjonen av øyas unike fauna, og gjøre en innsats for å rydde strender. Kunnskap er nøkkelen til å ta vare på miljøet, så du vil også delta i planleggingen og gjennomføringen av workshops for å spre kunnskap og bevissthet rundt miljøutfordringer i lokalsamfunnet.

I arbeidet som omhandler lokalsamfunnet vil du renovere og male klasserom, dekorere vegger på skoler eller rundt om i byen, eller vedlikeholde lekeplasser.

Når du ikke er opptatt med å bevare miljøet eller arbeide for at barna skal få bedre omgivelser, vil du ha mye fritid som du kan bruke sammen med de andre frivillige. For å sikre at du får mest mulig ut av oppholdet har vi allerede planlagt noen spennende aktiviteter for dere, som inkluderer øyhopping til en eller to naboøyer, og en tur hvor du får mulighet til å utforske Galapagos unike landskap. Å bo på øya vil også gi deg en flott sjanse til å snakke spansk med lokalbefolkningen, dersom du er interessert i å forbedre dine språkkunnskaper.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲