Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship med Fysioterapi i Etiopia

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Addis Ababa
  • Typer plasseringer: Lokal organissjon (NGO)
  • Rolle: Assistere erfarne lokalt ansatte i hjemmebasert omsorg og pasientbehandling
  • Krav: Frivillige må ha fullført minimum tre års fysioterapirelaterte studier
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Det er stor mangel på fysioterapeuter i Etiopia. Om du har fullført 3 år av fysioterapiutdanningen, er nyutdannet, eller ønsker å ta en pause fra fysioterapijobben hjemme, så kommer ditt bidrag som frivillig til å være verdifull for pasienter og personale på prosjektene. Arbeidserfaringen du får ved prosjektene vil gi deg innsikt i betydningen av helseprogrammer i lokalsamfunnet, samt gi deg praktisk erfaring med fysioterapi i Etiopia.

Barn trener på å gå med hjelp av frivillige på fysioterapiprosjektet i Etiopia

De fleste frivillige jobber hos vår partnerorganisasjon som er en katolsk veldedig organisasjon i Addis Abeba. De gir medisinsk hjelp og veiledning til familier som lever med Hiv. Prosjektet er progressivt og har som formål å øke etiopiernes kunnskap og forståelse for Hiv, samt å gi praktisk kunnskap til uhelbredelige syke barn.

I løpet av en arbeidsdag vil du vanligvis starte med hjemmebesøk hos pasientene, og hjelpe til med å utføre og forklare enkle øvelser for familiemedlemmene, som de selv vil kunne utføre i hjemmet fram til neste hjemmebesøk. Om ettermiddagen kan du jobbe sammen med lokale fysioterapeuter, og dere kan dele av kunnskap og erfaring.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Ethiopia Medicine & Healthcare Management Plan.

Du har også mulighet til å arbeide på et senter som tilbyr behandling til over 120 pasienter. Her vil du som frivillig bli involvert i alle aspekter av pasientbehandlingen, samt gi råd og veiledning til pasientenes pårørende.

Ethiopia Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲