Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Fiji

Oversikt
  • Sted: Nadi, Pacific Harbour
  • Boform: Vertsfamilie, delt bolig med andre frivillige på Natur & Miljø-prosjektet
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Yasawa- og Mamanuca-øyene, strendene på Coral Coast, Beqa-lagunen

Klikk her for å se alle prosjekter i Fiji

Plassering for frivillig arbeid i Nadi, Fiji Volunteer in Fiji

Med kritthvite strender og krystallklart turkist hav er Fiji en drøm for mange. Øyparadiset er et fantastisk og annerledes sted å være frivillig, og det gjestfrie folket tar godt imot deg. 

Bilder fra Fiji fokuserer vanligvis på luksuriøse ferieanlegg, men våre frivillige møter en annen virkelighet. Mange turister ankommer den internasjonale flyplassen på Fiji, og tar båt eller nytt fly videre til sin paradisøy. De får ikke se det Fiji som faktisk har behov for frivillig hjelp. Økt urbanisering fører til rask vekst av slumområdene i byene, og stadig flere trenger hjelp. Det er for disse menneskene du som frivillig kommer til å gjøre en innsats.

Du kan jobbe frivillig på Fiji uansett hva slags erfaringer og kvalifikasjoner du har fra tidligere, og vi tilbyr en rekke spennende prosjekter: 

For deg mellom 16 og 19 år har vi også spennende muligheter på gruppeturene Ungdomsfrivillig:

Projects Abroad på Fiji

Frivillig på lekeplassen med barn på et prosjekt i Nadi, Fiji

Projects Abroad har sin base på den største øya som heter Viti Levu. Under oppholdet vil du bo hos en lokal vertsfamilie som vil ta godt i mot deg, og som vil lære deg om landets kultur og tradisjoner. Du vil bli møtt av våre ansatte på flyplassen, og de vil gi deg en introduksjon og gode råd før du starter arbeidet på prosjektet ditt.

Ved å delta som frivillig vil du få gleden av å bli del av et nettverk av frivillige fra hele verden. I tillegg til å bli kjent med den fijianske kulturen vil du også lære mer om kulturen til de andre frivillige. Våre ansatte vil hjelpe deg til å komme til rette på prosjektet ditt og hos vertsfamilien din. De vil også være behjelpelige dersom du skulle ha spørsmål eller trenger hjelp til noe underveis.

Visum til Fiji koster NOK 615 for 3 måneder og NOK 2160 for 6 måneder. Denne summen betales etter at du har ankommet Fiji. Vi tar forbehold om kurssvingninger som kan påvirke summen i NOK.

Fijianske myndigheter krever at alle deltakere på prosjekter innen Barn & Ungdom og Undervisning avlegger en engelsktest før ankomst. Denne testen gjøres av vår koordinator etter at du har meldt deg på. Fiji ber også om engelsk legeerklæring, politiattest og bekreftelse fra undervisningsted eller arbeidsgiver. Vi anbefaler derfor at du melder deg på i god tid, dersom du vurderer disse prosjektene.

Opplevelser på Fiji

Frivillige på Fiji kan i helgene og etter sin prosjektplassering utforske den paradislignende øygruppen på egen hånd. Sov i hengekøyer og spis lunsj med lokalbefolkningen, så holder du budsjettet nede og kommer tett innpå lokalbefolkningen. Fiji er et mekka for alle som liker vannsport, slik som snorkling, dykking og kiting. Blir du lei av strand og hav kan du søke opp mot høylandet og gå på tur. Få også med deg en av de mange fargerike festivalene som befolkningen er så stolte av. 

Dine muligheter for frivillig arbeid på Fiji

Ungdomsfrivillig:

Voksenfrivillig 50+ i Fiji

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲