Projects AbroadProjects Abroad

Haibevaring på Fiji - Divemaster-kurs (tilleggskurs)

Oversikt

Bli Divemaster ved å fullføre et Divemaster-kurs med Projects Abroad!

Frivillig får dykkeundervisning for å bli Divemaster på Fiji

Samtidig som du jobber frivillig på Haibevaringprosjektet kan du kvalifisere deg som PADI Divemaster. Dette er et nødvendig sertifikat dersom du vil bruke din lidenskap for dykking i en karriere, enten på et eksotisk sted eller hos en lokal forhandler av dykkeutstyr.

Merk at det er 18 års aldersgrense for å ta dette kurset.

I løpet av tiden på prosjektet vil du jobbe tett med våre PADI-sertifiserte instruktører og ansatte hos Projects Abroad. Du vil lære å håndtere grupper med dykkere, gjennomføre dykkeorienteringer, kartlegge dykkesteder og beskytte skjøre marine miljøer. Du vil også ta til deg nyttige logistikkferdigheter som hvordan du fyller oksygentanker, blander luft, og gjennomfører dykkekurs.

Du får en personlig mentor som hjelper deg grundig gjennom treningen. Dette er et omfattende kurs som foregår både i vann og på land hvor du som frivillig vil lære om de tekniske aspektene ved dykking, få kompetanse om hvordan styrer en dykker-båt og få opplæring i hvordan du selv skal lede egne Dive Master kurs kombinert med svært verdifull karriereveiledning i dykkindustrien. Etter gjennomføring av dette kurset er du klar til å jobbe i dykkebransjen som Dive Master, eller kanskje du vil registrerer deg for Instructor Training Course for å ytterligere videreutvikle din karriere innen dykking? Uansett hva du velger å gjøre så er dette en unik mulighet for deg med en dykker-entusiast i magen. 

Hvilke kostnader følger med dykkekurset?

Kostnadene for kurset for å bli Divemaster avhenger av din erfaring og hvilket nivå ditt nåværende dykkesertifikat ligger på. Jo mer erfaring og og ferdigheter du har, desto mindre betaler du. Du finner tre prismuligheter på prisliten vår:

  • EFR og Rescue Divers med 40+ loggførte dykk betaler en rabattert pris
  • Advanced Open Water Divers (eller høyere) med 30+ loggførte dykk betaler en svakt rabattert pris
  • Alle andre betaler standard pris

Frivillige under dykk på Divemaster kurs på Fiji

I tillegg, må alle som tar Divemaster-kurset også betale prosjektprisen for Haibevaringprosjektet. Det er ikke mulig å kun ta kurset for å bli Divemaster – du må også jobbe frivillig på haibevaringsprosjektet og betale prisen for dette.

De oppgitte prisene inkluderer Divemaster “Crew pack” og de påkrevde PADI-kursene. Du må sørge for å ta med deg ditt eget dykkeutstyr (eller du kan kjøpe når du ankommer til ca. kr. 1200). I tillegg må du selv betale dine egne PADI Divemaster medlemskapsgebyrer (ca. kr. 1200).

Tidsoversikt for å bli sertifisert Divemaster

Avhengig av din tidligere erfaring, kan du gjennomføre Divemaster-kurset på så kort tid som 8 uker:

  • EFR og Rescue Divers med 40+ loggførte dykk: 8 uker
  • Advanced Open Water Divers (eller høyere) med 30+ loggførte dykk: 12 uker
  • Alle andre: 16 uker
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲