Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Fiji

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-fiji

Midt i sentrum av Nadi på Fiji, hvor frivillige bor og arbeider

Vi anbefaler at du flyr til Nadi International Airport, som ligger en 15 minutters kjøretur fra Nadi sentrum. De fleste flyene ankommer om morgenen. Når du ankommer vil en av våre ansatte på Fiji møte deg på flyplassen. Du vil bli kjørt til vertsfamilien din hvor du får tid til å pakke ut og slappe av. Du vil bli hentet senere på dagen for å få en introduksjon på Projects Abroads kontor, og en omvisning i nærområdet. Du vil få beskjed om tidspunkt for denne introduksjonen når du ankommer.

Dersom du skal jobbe på vårt natur- og miljøprosjekt i Pacific Harbour, vil du, avhengig av når du ankommer, måtte overnatte én natt hos en lokal vertsfamilie i Nadi. I så tilfelle, vil en av våre ansatte hente deg neste morgen og få deg ombord på bussen til Suva. Om du ankommer tidligere vil du dra med første buss til Pacific Harbour. Der vil du bli møtt av våre ansatte, som vil følge deg til hjemmet ditt.

Vertsfamiliene er middelklassefamilier etter lokal standard. Selv om det er forskjell på bekvemmeligheten sikrer vi at alle familiene lever opp til våre krav til renslighet, sikkerhet og tilgang til rent drikkevann.

Møtet med dine nye omgivelser

Projects Abroads kontor i Nadi, Fiji

Avhengig av når på dagen du ankommer, vil du få en introduksjon enten på ettermiddagen den dagen du ankommer eller neste dag. I Nadi vil du bli hentet hos vertsfamilien din og tatt med på en omvisning i byen. Du blir vist veien med buss til kontoret vårt, og der vil du få hilse på resten av våre ansatte. Du vil få en gjennomgang av nyttig informasjon og nødvendige sikkerhetsrutiner.

Etter denne informasjonsrunden vil du få en omvisning i byen der du får se kjente landemerker, og nyttige steder som postkontoret, banker, hvor du kan veksle penger og kjøpe et lokalt SIM-kort. Du vil også få muligheten til å møte de andre frivillige.

Etter omvisningen vil vi ta deg med tilbake til det nye hjemmet ditt slik at du kan få hvile deg og bli kjent med din nye familie. Neste morgen vil du bli hentet hjemme hos vertsfamilien og vist hvordan du kommer deg derfra og til prosjektet. De fleste plasseringene er lett tilgjengelige med kun en kort busstur fra vertsfamilien. Vi vil sørge for at du føler deg trygg på denne bussturen før du gjør det alene.

Transport til og fra arbeidsplassen dekkes av Projects Abroad de dagene du jobber. Når du kommer til plasseringen din vil du få møte veilederen din som vil forklare deg hvilken rolle og oppgaver du vil ha på prosjektet. Våre vertsfamilier er fijianske eller indisk-fijianske, og de snakker alle godt engelsk.

På første arbeidsdag vil du få en full introduksjon til natur- og miljøprosjektet og nærmiljøet rundt Pacific Harbour. Du vil også få en omvisning der du skal bo og på kontoret vårt.

Projects Abroad har et kontor i Nadi og Pacific Harbour, og begge er lett tilgjengelige med buss. Enkelte av vertsfamiliene i Nadi ligger til og med i gangavstand. I Pacific Harbour er kontoret og bostedet ditt på samme område. begge kontorene har et område hvor frivillige kan benytte wifi og de ressursene vi har tilgjengelig for å kunne forberede arbeidet.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲