Projects AbroadProjects Abroad

Haibevaring på Fiji for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Coral Coast, Viti Levu
  • Type plassering: Dykking og bevaringsarbeid
  • Boform: Sovesal med frivillige av samme kjønn
  • Krav til alder: 15-18 år

Gruppe med frivillige på Habevaringprosjekt på Fiji

Er du interessert i å bidra i arbeidet for å bevare hai, og i tillegg bo på en av verdens vakreste øyer? Da er dette prosjektet for deg.

Ved ankomst til Coral Coast blir du ønsket velkommen av våre ansatte, og du vil få en gjennomgang av prosjektet og det du kan forvente i løpet av de kommende ukene. Du vil også få møte de andre frivillige som du skal jobbe sammen med, og du vil få timeplanen din for haibevaringprosjektet. Alle frivillige vil bo på rom sammen med 4-6 personer av samme kjønn.

Den første uken på prosjektet vil du ha fokus på dykkekurs. De som tidligere ikke har dykkesertifikat vil gjennomføre kurset, PADI Open Water. Dersom du allerede har dette sertifikatet vil du ta neste nivå, Advanced Open Water. Alle frivillige vil også delta på et dykkekurs spesielt for haibevaring.

Den andre uken vil fokuset være mer rettet mot vitenskapelig forskning, og du vil få være med å observere forskere som fanger og merker unghai, hjelpe til med mangroveplanting, opprydning på strendene sammen med skolebarn og delta på et undersøkelsesdykk. Du vil også ha muligheten til å få være med på et fantastisk dykk for å fôre haiene.

Haibevaringprosjektet på Fiji og vår samarbeidspartner, Beqa Adventure Divers er i forkant når det gelder haibevaring på Fiji. De har en 100 % skadefri dykkhistorikk, og det har ikke vært noen ulykker eller skader i forbindelse med haidykk på deres dykketurer.

Projects Abroads leder for dette prosjektet er også en erfaren og profesjonelt trenet haikjenner som har trent og jobbet under veiledning av noen av verdens fremste haieksperter på Bahamas.

Etter disse to ukene vil du ta med deg en anerkjent dykkesertifisering, og noen helt fantastiske historier å fortelle til venner og familie. I tillegg til bevaringsarbeidet vil du få være med på ulike sosiale aktiviteter. Det kan være blant annet filmkvelder, besøk til kulturelle steder og grillkvelder.

Som ungdomsfrivillig vil du jobbe på prosjektet fra mandag til fredag. I helgen vil du ha mulighet til å gå på tur til en foss i nærheten, prøve deg på brettpadling, eller slappe av på stranden. Dersom været er dårlig kan kurs og aktiviteter måtte endres.

Du bør ankomme Fiji senest kl. 9 søndag morgen, og du vil reise igjen lørdag, to uker etter ankomst.

Du kan se fram til en fantastisk opplevelse blant vakker natur, flotte haier og hyggelige mennesker fra hele verden.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲