Projects AbroadProjects Abroad

Haibevaring på Fiji for Voksenfrivillig 50+

Oversikt

Datoer blir bekreftet senere!

  • STED: Coral Coast, Viti Levu
  • TYPE PLASSERING: Dykking og bevaringsarbeid
  • DIN ROLLE: Assistere med hai- og marinbevaring, undersøkelser og bevisstgjøringskampanjer
  • BOFORHOLD: Delte boliger med frivillige av samme kjønn

Frivillige dykker sammen med haier utenfor Fiji

Kom tett på noen av de mest utrydningstruede og misforståtte dyrene i verden, mens du deltar på vårt haibevaringsprosjekt for voksenfrivillige. Som frivillig vil du ha muligheten til å jobbe sammen med internasjonalt anerkjente forskere på dykke- og forskningsprosjekt, samt bidra til å spre kunnskap og bevisstgjøring i lokalsamfunnet.

Fiji er kjent for sine kritthvite strender og turkise kyst, med et mangfold av marint liv, som inkluderer åtte forskjellige haiarter. Haier spiller en viktig rolle i vårt marine økosystem, og din jobb vil være å bidra for å beskytte og bevare disse vakre skapningene. Avhengig av din tidligere erfaring innen dykking vil du enten fokusere på å ta PADI Open Water-kurs, Advanced Open Water-kurs, eller være med på et ekstra haidykk. Du vil assistere under forskningsdykk ved å samle inn informasjon om det marine livet på Fiji. De vitenskapelige dataene du er med på å samle inn er svært viktige, og vil bli delt og publisert både lokalt og internasjonalt.

Når du ikke dykker vil du hjelpe forskerne med å sette ut og ta inn fiskesnører og garn, og observere dem mens de fanger og merker unge haier. Du vil også bidra med å plante mangrovetrær, gjennomføre bevisstgjøringskampanjer på lokale skoler, og ta del i rydding av strender sammen med lokale skoleelever. Den beste delen av turen er at du også får mulighet til å delta på et dykk hvor dere mater haier.

I løpet av helgen vil du ha mye tid til å bli kjent med, og være sammen med de andre frivillige, mens dere utforsker Fiji og opplever den lokale kulturen. Du får være med på mange kulturelle aktiviteter, dra på en gåtur til en nærliggende foss, prøve ut forskjellig vannsport, eller bare bruke dagen på å nyte det varme, tropiske klimaet på en strand. Når du kommer hjem igjen har du et internasjonalt anerkjent dykkersertifikat i bagasjen, sammen med et nytt engasjement for det marine livet, og noen utrolige historier å fortelle.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲