Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid og internship med ergoterapi på Filippinene

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: San Remigio
  • Type plassering: Hjemmebesøk og samfunnshus
  • Rolle: Å gi hjemmebasert ergoterapi-behandling til pasienter med nedsatt funksjonsevne
  • Krav: Frivillige på dette prosjektet må ha fullført minst seks måneder med ergoterapirelaterte studier eller annen opplæring
  • Bosted: Vertsfamilie
  • Minimum varighet: Fra én uke
  • Startdatoer: Fleksibel

Ergoterapi på Filippinene gir deg en unik mulighet til å få internasjonal erfaring fra fagfeltet samtidig som du gjør en verdifull forskjell for lokalbefolkningen. Er du klar til å bidra?

En nylig folketelling på Filippinene viser at det er 1,44 millioner mennesker med en form for funksjonsnedsettelse på øygruppen. Det er anslått at én av 20 husholdninger har minst ett familiemedlem med en funksjonshemming, og halvparten av dem ikke er i stand til å hverken delta i eller fullføre grunnskolen.

En Projects Abroad-frivillig på ergoterapi gir en ung gutt behandling på Filippinene

Selv om mange opplever uhelbredelige funksjonshemninger, er andre i stand til å overvinne utfordringer og hemninger med riktig behandling. Dessverre har underprivilegerte familier, spesielt i Nord-Cebu, ikke råd til å betale for terapitimer, det være fysioterapi eller ergoterapi, på grunn av høye kostnader og mangel på nærliggende fasiliteter. Vi vet at det er essensielt å gi barn med nedsatt funksjonsevne minst to til tre behandlinger per uke, og dette tar ikke hensyn til andre medisinske faktorer som må tas tak i, for å oppnå full rehabilitering.

Det er her du som frivillig kommer inn.

Som frivillig vil du være basert på Persons with Disability Affairs (PDAO) i San Remigio, Cebu. Her vil du jobbe med med pasienter under hjemmebesøk og samlinger i samfunnshus i lokalmiljøet.

Du vil jobbe under tilsyn av direktøren for PDAO, som selv har nedsatt funksjonsevne. Direktøren vil med stor glede dele sin kunnskap, og motivere deg til å gjøre en meningsfull innsats for lokalbefolkningen. Du kan forvente å jobbe fra 08:30 - 11:00, etterfulgt av en lengre pause før arbeidsdagen fortsetter fra 13:30 - 16:00.

Det er ikke alltid at du som frivillig vil se umiddelbare resultater, men det vil være en særdeles givende opplevelse å se gradvis positiv framgang hos pasientene dine.

Ønsker du å jobbe med fysioterapi på Filippinene istedenfor? Les mer her.

Hva venter du på? Start planleggingen i dag.

Philippines Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲