Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Filippinene

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-filippinene

Lokale barn i Cebus gater, Filippinene

Når du ankommer Macatan-Cebu International Airport på Filippinene, vil du bli møtt av en av våre ansatte. Flyplassen ligger 2,5 time unna Bogo by, så om du ankommer sent på kvelden eller om natten vil vi ordne slik at du overnatter første natten på et hotell i nærheten av flyplassen. Du vil så bli tatt med til Bogo by neste morgen. Frivillige som ankommer i løpet av dagen kan forvente å reise direkte til Bogo by.

Dersom du ankommer i løpet av helgen, må du vanligvis vente til mandag med å få omvisning da bank og postkontor er stengt lørdag og søndag. Frivillige som ankommer lørdag eller søndag vil bli introdusert for de andre frivillige slik at du har mulighet til å tilbringe helgen med dem. Våre ansatte på Filippinene vil vil være i kontakt med deg i løpet av helgen dersom du skulle ha noen spørsmål.

Møtet med dine nye omgivelser

Du vil få en gjennomgang av nyttig og viktig informasjon på Projects Abroads kontor i Bogo by. Du vil blant annet få informasjon om hvor du finner legehjelp, offentlig transport, vaskeri osv. Skulle du ha noen spørsmål oppfordrer vi til å stille disse under denne gjennomgangen.

Du vil videre få en omvisning i byen og deretter bli fulgt til vertsfamilien din. Slik vil du bli kjent i nærområdet rundt der du skal bo. Våre lokale ansatte hjelper deg også slik at du får vekslet penger og kjøpt et lokalt SIM-kort dersom du ønsker det.

Vi vil også ta deg med til en formell introduksjon på prosjektet ditt slik at du får hilse på veilederen din og de andre ansatte på plasseringen. Det forventes ikke at du skal begynne å jobbe samme dag som du ankommer, men det er opp til deg.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲