Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Ghana

Oversikt
  • Sted: Accra, Akuapem Hills, Cape Coast og Dodowa
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Wli fossefall, Kakum og Mole nasjonalpark

Klikk her for å se alle prosjekter i Ghana

Kart over frivilligprogrammer i Ghana, Vest-Afrika Volunteering in Ghana

Ghana er et fargesprakende land på Afrikas vestkyst. Det var tidligere en britisk koloni under navnet "Gullkysten", men er i dag kjent for folkets vennlighet og varme. Ghana har fantastiske strender, langstrakte savanner og tett regnskog. Vi tilbyr et stort antall frivilligprosjekter i Ghana, og vi har alltid mange frivillige i denne destinasjonen.

Afrikanske tradisjoner kombinert med britisk innflytelse har skapt en spennende, moderne ghanesisk kultur; åpen, musikalsk og mangeartet. Selv om Ghana er et fattig land har det i nyere tid tiltrukket seg kapital, og mange ghanesere vender tilbake fra utlandet med nye investeringer og ideer.

Ghana gir deg som frivillig en liten smak av Afrika. Det er politisk stabilt, historisk interessant, har variert natur, det er enkelt å komme seg rundt. Kort summert; helt klart verdt et besøk! Det er også mange spennende prosjekter å velge mellom:

Hvis du velger å jobbe frivillig i Ghana bør du være forberedt på litt av hvert, fra strømbrudd og ustabil vannforsyning til å se fattige familier i sin fineste stas på vei til kirken, musikk alle veier, banku og fufu til frokost. Ghana er et virvar av spennende inntrykk, og sannsynligvis blir du overveldet igjen og igjen.

Projects Abroad i Ghana

Frivillige med Projects Abroad som tilbringer tid med sin ghanesiske vertsfamilie

Projects Abroad har mange prosjekter i Ghana, og alle ligger i Accra, Cape Coast, Akuapem Hills eller Dodowa. I og rundt hovedstaden Accra tilbyr vi frivillig arbeid innen journalistikk, sportsklubber, omsorgsentre, folkehelse og arbeid på vårt menneskerettighetskontor. De fleste av våre medisinske prosjekter ligger i Cape Coast og i Dodowa, og i Akuapem Hills, som ligger mer landlig til, finner du hoveddelen av våre prosjekter med barn og ungdom og innen undervisning. Der ligger også våre prosjekter innen bygg, mikrofinans, dyrestell og veterinærfag.

Alle våre frivillige i Ghana bor hos lokale vertsfamilier, noe som gir en unik mulighet for å komme tett på det ghanesiske samfunnet og få godt kjennskap til Ghanas spennende kultur.

Våre prosjekter i Ghana er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om de ulike prosjektene.

Vi gjør oppmerksom på at noen av våre medisinske prosjekter for profesjonelle vil medføre ekstra registreringskostnader og prosedyrer før du ankommer. Beløpet varierer fra US$50 til US$600. Vennligst ta kontakt med oss for mer informasjon om hvilke prosjekter dette gjelder. 

Opplevelser i Ghana

Frivillig på regnskogreservat i Ghana, Vest-Afrika

Når du har fri eller er ferdig på prosjektet ditt er det mange steder å besøke i Ghana. Du kan se de gamle slavefortene eller overnatte i Kakum regnskogreservat, mate ville aper i Boebeng Monkey Village eller se elefanter i nasjonalparken Mole. 

Ghana er enkelt å billig å reise i. Offentlig transport kan ta deg rundt i hele landet, og i de største byene finner du rimelige steder hvor du kan bo og spise. Om du har tid og lyst kan du enkelt besøke en av de andre destinasjonene våre, for eksempel Togo som ligger kun noen timers biltur unna. Det er dermed gode muligheter for et vestafrikansk eventyr. 

Dine muligheter for frivillig arbeid i Ghana

Juniorfrivillig 12-15 år:

Ungdomsfrivillig:

Gruppefrivillig 19+ i:

Feriefrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲