Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Byggeprosjekt i Ghana

Oversikt
  • Sted: Små landsbyer i Akuapem Hills
  • Rolle: Hjelpe til med bygging og renovering av bygninger for lokalsamfunnene
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du liker å ta i et tak og ønsker å se fysiske resultater av den innsatsen du legger ned, så kan et byggeprosjekt kanskje være noe for deg. Byggeprosjektet vårt i Ghana ligger i landlige Akuepem Hills. Her bygger og renoverer grupper av frivillige og lokale sammen hus og skoler for barn og familier i området. Mange av de eksisterende bygningene i området er i en veldig dårlig forfatning, så lokalbefolkningen setter stor pris på byggeprosjektet.

Frivillige graver en tomt for å bygge en bygning på lokalsamfunn- og byggeprosjektet i Ghana

Husene bygges med en veldig enkel byggeteknikk der mursteiner vanligvis lages ut av sammenpresset og soltørket gjørme. Frivillige hjelper til på alle nivåer av byggeprosessen, inkludert pressingen av mursteiner, bygging av vegger, sparkling og maling. Vanligvis tar det i gjennomsnitt 1 måned å fullføre et hus.

I tillegg til å bygge nye hus har du også muligheten til å være med på å forme landskapet rundt bygningene, male eksisterende bygninger og være med på å renovere dem. Det at mange av arbeiderne du vil jobbe sammen med hører til i lokalsamfunnet og dermed vil nyte godt av de nye bygningene gir prosjektet en sterk lokal tilknytning og mening.

Frivillige maler en bygning på lokalsamfunn- og byggeprosjektet i Akuapem Hills i Ghana

På grunn av varmen og det fysisk tunge arbeidet starter dagen din tidlig om morgenen og avsluttes midt på dagen. Du bor og jobber i et lite samfunn og som frivillig har du god tid til å bli kjent med og involvert i lokalsamfunnet. Mange benytter denne unike muligheten til å komme tett på kulturen og lokalbefolkningen i landet. Ønsker du å jobbe på ettermiddagene setter de lokale skolene i området alltid pris på et par ekstra hender.

Våre prosjektkoordinatorer bor i nærheten og kommer jevnlig på besøk til prosjektet, så du vil få god oppfølgning fra Projects Abroad.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲