Projects AbroadProjects Abroad

Julefrivillig - Medisin i Ghana

Oversikt
[customContent:projectoverview]

Våre juleprosjekter er organiserte turer som går i julen. De er åpne for frivillige i alle aldre og du vil jobbe på prosjektet som del av en gruppe med andre frivillige fra hele verden.

Frivillige jobber med barn på medisinprosjektet i Ghana

Medisinprogrammet i Ghana er et spennende og populært prosjekt basert i byen Cape Coast. Dette prosjektet vil la deg få oppleve en annerledes tilnærming til medisin og behandlinger. Du vil få muligheten til å lære om medisin i et utviklingsland, og forbedre kunnskapen din innefor medisin og helse.

Prosjektet kombinerer outreach (oppsøkende) arbeid i lokalsamfunn, arbeid med spedalske og med barn på dagsentre med én dag i uken på en lokal klinikk hvor du vil observere. Under outreach-arbeid vil du bli involvert i mer praktisk arbeid som å bandasjere, gjennomføre helsesjekker, ta malariatester og holde presentasjoner om generelle helseproblemer.

Når du jobber som julefrivillig i Ghana vil du bo hos en av våre lokale vertsfamilier. Du vil få ta del i det daglige familielivet og bli kjent med den ghanesiske kulturen.

De to ukene vil bli organisert etter en daglig timeplan, mens det vil bli arrangert aktiviteter på kveldene og i helgen. Du vil feire jul og nyttår med andre frivillige og med Projects Abroads ansatte i Ghana. Du vil få se en av Ghanas fantastiske strender og det spennende Kotokurabamarkedet.

Du kan lese mer om våre andre prosjekter i Ghana her

[:customContent] [customContent:projectdetails]

Sample Itineraries UK 2017 Winter Specials (Medicine - Ghana) - 2 Weeks

[:customContent]
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲