Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Ghana for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Datoer blir bekreftet senere!

  • STED: Cape Coast
  • TYPE PLASSERING: Dagsenter
  • BOFORM: Vertsfamilie

To frivillige med hvert sitt barn på ryggen mens de leker

Vårt to-ukers prosjekt med Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Ghana er basert i Cape Coast, og er en flott introduksjon for de som reiser til Afrika for første gang! Selv om Ghana fremdeles er et utviklingsland er det trygt, og lokalbefolkningen er svært imøtekommende. I løpet av dette prosjektet kommer du til å jobbe med barn fra mange ulike bakgrunner, og bidra til å gi et stimulerende og engasjerende miljø for dem.

På formiddagen vil du være sammen med barna på dagsenteret, og hjelpe dem med praktiske og varierte oppgaver, som å organisere pedagogiske leker og aktiviteter, og med å forbedre de hygieniske praksisene. Alle aktivitetene vil fokusere på å hjelpe oss med å nå våre langsiktige mål for hvert enkelt barns utvikling, basert på våre mål satt i forvaltningsplanen for hver plassering. Du vil også assistere de fast ansatte, og bidra i daglige oppgaver og vedlikehold av fasilitetene.

På ettermiddagen vil du bli involvert i annet arbeid i lokalsamfunnet, og bidra med oppgaver som oppussing, hagearbeid eller andre aktiviteter det er behov for. Du vil også få muligheten til å ta del i en leseklubb på det lokale fotballaget.

I løpet av oppholdet vil du bo hos en lokal vertsfamilie, som vil la deg ta del i dette lille, vennlige samfunnet, og virkelig få erfare deres levemåte. Våre lokalt ansatte vil også arrangere morsomme sosiale aktiviteter for de frivillige, det er ofte quiz-kvelder, eller aktiviteter hvor du får lære mer om den spennende ghanesiske kulturen og tradisjonene. I løpet av helga vil dere besøke det gamle slavefortet i Cape Coast og gå over hengebroen i Kakum Nasjonalpark.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲