Projects AbroadProjects Abroad

Folkehelse i Ghana for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Datoer blir bekreftet senere!

  • STED: Dodowa, i utkanten av Accra
  • TYPE PLASSERING: Sykehus og oppsøkende arbeid i lokalsamfunn
  • BOFORM: Vertsfamilie

En frivillig sammen med lokale barn, under oppsøkende, medisinsk arbeid

Å delta på vårt to-ukers prosjekt i Ghana girr en svært givende og lærerik erfaring . Basert i utkanten av Accra fokuserer dette prosjektet på å hjelpe lokalbefolkningen ved å tilby grunnleggende medisinsk hjelp gratis.

Dette er en utrolig flott mulighet for frivillige som ser for seg en senere karriere innen medisin, eller for de som er interesserte i å bidra til en forbedring innen helse og fysisk velvære. I løpet av din første uke vil du få opplæring i forskjellige undersøkelser og tester før du blir involvert i det oppsøkende medisinske arbeidet i lokalsamfunnet. Dere vil besøke skoler, mindre landsbyer og samfunnshus, hvor dere vil administrere generelle helsesjekker, stelle mindre sår og hudskader, og teste for, samt behandle, malaria. I tillegg vil dere være med å gi råd om ernæring til foreldre med små barn, og drive opplæring rundt hygiene og førstehjelp.

For at du skal få en opplevelse av å leve som ghaneserne vil du bo hos en lokal vertsfamilie under oppholdet. Her får du prøve deg på lokal mat, lære om deres tradisjoner og få en god innføring i deres kultur. I løpet av dine to uker i Ghana arrangeres forskjellige aktiviteter, som inkluderer en tur til Cape Coast Castle og Kakum Regnskogreservat, hvor dere vil gå gjennom jungelen og besøke den kjente hengebroen høyt mellom trærne.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲