Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid innen Farmasi i Ghana

Oversikt
  • STED: Cape Coast
  • ROLLE: Observere og jobbe sammen med lokale farmasøyter og få erfaring innen feltet
  • TYPE PLASSERING: Sykehus eller lokalt apotek
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE: Fra 2 uker
  • STARTDATO: Fleksibelt

Lær mer om hvordan farmasi praktiseres i et utviklingsland ved å bli med som frivillig på et farmasiprosjekt i Ghana med Projects Abroad. Som frivillig innen farmasi vil du få muligheten til å få verdifull innsikt i arbeidet som gjøres hos lokale apoteker og om varierte medisinske tilstandene som er utbredt i landet. Du vil også observere hvordan de behandler og rådgir disse pasientene når de kommer for å hente medisiner.

Frivillig arbeid på farmasiprosjekt i Ghana

Du vil jobbe på et sykehus eller et lokalt apotek med veiledning fra en kvalifisert apoteksjef eller en klinisk farmasøyt. De vil være med å støtte deg under hele oppholdet ditt.

Du vil observere og assistere de lokalt ansatte, og lære mer om deres måte å praktisere yrket mens de hjelper pasienter på daglig basis. Dette vil også gi deg muligheten til å snakke med pasientene og lære mer om deres medisinske tilstander og hvordan de behandles.

Din rolle som frivillig innen farmasi

En frivillig jobber sammen med en lokal farmasøyt på et apotek i Ghana

Din rolle er hovedsakelig å assistere de lokale farmasøytene i deres daglige oppgaver. Du vil være med på runder på avdelingene sammen med et team av farmasøyter og medisinsk personell, assistere med farmasøytisk arbeid og observere teamet av farmasøyter mens de gir ut medisiner. Du vil også være sammen med pasientene mens de får informasjon om hvordan de skal bruke medisinene.

Mange mindre landsbyer og utenforliggende samfunn har ikke mulighet til å få medisinske behandlinger, noe som er grunnen til at du regelmessig vil delta på oppsøkende medisinsk arbeid. Du vil være med å sørge for at lokalsamfunn får den omsorgen de vanligvis ikke har tilgang til, og under veiledning vil du gi dem medisinene de har blitt foreskrevet av lokale leger.

I løpet av prosjektet vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Dette er en flott måte å lære mer om en ny kultur, og de vil også være behjelpelige med forslag til hva som er verdt å se og gjøre under oppholdet ditt. Når du ikke er sammen med vertsfamilien eller jobber på plasseringen din vil du kunne tilbringe tid sammen med andre Projects Abroad-frivillige og utforske Ghana sammen med dem.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲