Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Ghana

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-ghana

Mannlig Projects Abroad frivillig med sin ghanesiske vertsmor

Vi anbefaler at du flyr til hovedstanden Accra. På vei mot ankomstterminalen går du forbi tollen. Der må du være forberedt på å få kontrollert baggasjen din. Det er ren rutine, også selv om du går på “ingenting å fortolle”.

I ankomsthallen vil du bli møtt av en lokal medarbeider fra Projects Abroad med et skilt med Projects Abroads logo på. Dersom du skal bo i Accra, kjører vi direkte til vertsfamilien din. Skal du derimot bo i en annen region i Ghana, vil du ha én overnatting i Accra, for deretter å bli kjørt til vertsfamilien din dagen etter.

Dersom du ankommer om morgenen vil du reise direkte til den regionen hvor du skal bo og jobbe.

Våre ansatte i Ghana kjenner vertsfamiliene godt, og flere av vertsfamiliene har vært det i mange år. Familiene har middelklassestandard etter lokale forhold, og selv om det er forskjell på bekvemmeligheten, sikrer vi at alle familiene lever opp til våre krav om renslighet, sikkerhet og tilgang på rent drikkevann.

Møtet med dine nye omgivelser

Jente på feltarbeid på Kwomoso skole i Akuapem Hills med Projects Abroad

Første arbeidsdag etter ankomst vil du bli hentet på bostedet ditt, av en av våre lokale ansatte. Du vil bruke dagen til å få en introduksjon og omvisning i nærmiljøet. I løpet av omvisningen får du blant annet se hvor du kan veksle penger, hvor du finner lege, og hvor de gode internettkaféene ligger. Det er viktig for oss at du blir fort kjent så det settes pris på at du spør om det du måtte lure på.

Neste dag vil du bli fulgt til arbeidsplassen din. Noen frivillige bor i gangavstand til prosjektet, men for enkelte vil det være nødvendig å benytte offentlig transport. Uansett om du bor nærme eller litt lengre unna arbeidsplassen, vil vi hjelpe deg med å finne veien.

Transport til og fra arbeidsplassen dekkes av Projects Abroad de dagene du jobber.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲