Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Fotball i Ghana

Oversikt
  • Sted: Accra
  • Rolle: Forbedre lokale barns fotballferdigheter og teknikker
  • Alder på elevene: 8-21 år
  • Størrelser på klassene: 20-25
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt

Fotball er nasjonalsporten i Ghana. Siden de gode prestasjonene til det Ghanesiske landslaget, “Black Stars” under VM i 2010 har interessen for sporten vokst. Under et opphold i Ghana blir det fort tydelig at innbyggerne er gale etter fotball. Det er fotballflagg på biler, klistremerker på taxier, folk går i fotballtrøyer og barn spiller i gatene.

Kvinnelig frivillig som trener et ungdomslag i fotball i Ghana

Våre fotballplasseringer i Ghana gir unge spillere en mulighet til å utvikle sine spilleegenskaper med et håp om å en dag bli en kjent fotballstjerne. Det vil også bli mulighet til å se en kamp med et av Ghanas mange toppdivisjonslag, for eksempel Kotoko eller Hearts of Oak. Frivillige vil enkelte ganger ta med seg unge spillere på kamper for å hjelpe dem med deres egen utvikling og for å gi dem en pause fra treningen.

Din rolle som frivillig

Ved å delta på dette prosjektet vil du få muligheten til å delta i ulike oppgaver på et ungdomsakademi. Du vil få ta del i morgenmøter med lokale trenere for å forberede treningen, gjøre kampanalyser og diskutere den ukentlige timeplanen. På ettermiddagene vil du arbeide med et ungdomslag, hvor du får mulighet til å bruke din kunnskap og erfaring som trener.

Dette prosjektet er en fantastisk mulighet til å forbedre dine egne ferdigheter og evner samtidig som du hjelper barn med å utvikle sine spillferdigheter. Dersom du er god nok kan du bli valgt ut til å få spille med et av de lokale 3. divisjonslagene på en av deres vennskapskamper. Dersom du er sertifisert fotballtrener kan du få sjansen til å assistere trenerne på trening med seniorlaget.

Under oppholdet ditt som fotballtrener vil du ha ansvar for utviklingen av unge spilleres grunnleggende ferdigheter og teknikker. Du vil planlegge og gjennomføre treninger med fokus på å forbedre spillernes ballkontroll, pasninger, målposisjoner, taktikk og skuddteknikk. Du vil også hjelpe trenerne med planlegging av kampstrategi og hjelpe til med lagutvelgelse og sitte på benken under kamper.

Dette prosjektet er tilgjengelig fra én uke, dersom du ikke har tid til å delta lengre. Ved et så kort opphold vil du ikke kunne bidra like mye som frivillige som deltar over lengre tid, men du vil allikevel få gjort en verdifull innsats og lære mye.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲