Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Ghana for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Akuapem Hills
  • Type plassering: Dagsenter eller skole
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Ghana

Ghana er et vakkert og fredelig land på den vestafrikanske kyst. Vi organiserer ungdomsfrivillig innen Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Akuapem Hills. Selv om disse prosjektene går over forholdsvis kort tid vil de gi deg muligheten til å utgjøre en virkelig forskjell på livene til de menneskene du jobber med, men også på ditt eget liv. Du vil bo sammen med andre frivillige hos en lokal vertsfamilie, og du kan se frem til å få en autentisk ghanesisk opplevelse med hjem i bagasjen. Projects Abroads ansatte vil være i nærheten og de er alltid å få tak i om du har behov for det.

I Akuapem Hills vil du befinner du deg i litt landlige omgivelser hvor du vil bli inkludert i et hyggelig lokalsamfunn.

Du vil tilbringe arbeidsdagen din på et dagsenter eller en lokal skole. Der vil du hjelpe til med renovering og dekorering av bygningene halvparten av dagen, og å leke med og ta deg av barna den andre halvdelen. Ved å hjelpe til med å legge nytt gulv eller male en slitt vegg, vil du gjøre et verdifullt og langvarig bidrag til plasseringen. 

Som frivillig vil du bli del av et lite, men vennlig lokalsamfunn, hvor du vil etterlate deg et varig inntrykk på barna ved å gi dem ekstra oppmerksomhet, kjærlighet og omsorg, noe som ellers mangler i livene deres.

I helgen vil våre to ukers frivillige reise til Cape Coast, der dere vil besøke det gamle slavefortet og få oppleve en gåtur i hengebroen i Kakum nasjonalpark. De som deltar på vårt fire ukers program vil besøke lokale severdigheter i den østlige regionen i løpet av den første helgen, og deretter ta turen til Cape Coast de siste helgene, med blant annet en tur til noen av de vakre strendene.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲