Projects AbroadProjects Abroad

Menneskerettigheter i Ghana for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Accra
  • Type plassering: Projects Abroad Human Rights Office
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig snakker med immigrasjonsansatt

Hvis du brenner for juss og menneskerettigheter, er et opphold på vårt menneskerettighetssenter i Ghana en unik mulighet til å skaffe deg erfaring.

Ghana er et av de mest utviklede og stabile landene i Afrika. Likevel er det mange som opplever å bli utnyttet og misbrukt eller som ikke er kjenner til hva deres rettigheter er eller hvordan lovverket skal beskytte dem. Vårt menneskerettighetsprosjekt jobber for å bevisstgjøre befolkningen om sine rettigheter, avdekke områder og lokalsamfunn hvor disse brytes og hjelpe til med å løse tvistesaker.

Ved å delta på dette prosjektet, får du muligheten til å jobbe side ved side med nasjonale og internasjonale eksperter innen menneskerettigheter i marginaliserte lokalsamfunn i Ghana. Du får også lære om Ghanas unike kultur og landets politiske og lovgivende systemer og hvordan disse påvirker menneskerettighetene.

Dette prosjektet er en intens og lærerik opplevelse, men det er ikke bare jobb. På fritiden får du fordype deg i det lokale levesettet, både sammen med vertsfamilien din og sammen med de andre ungdomsfrivillige. Vi arrangerer sosiale aktiviteter i ukedagene, og i helgene får du være med på turer til slavefortet i Cape Coast, til nasjonalparken Kakum og mange av de nydelige strendene i området.

Er du ikke mellom 16 og 19 år? Ikke fortvil, her kan du lese mer om alle prosjektene våre i Ghana.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲