Projects AbroadProjects Abroad

Medisin i Ghana for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Cape Coast
  • Type plassering: Sykehus og klinikker
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig som behandler barn på et medisinsk outreachprogram i Ghana

Vurderer du en karriere innen medisin? Vårt medisinprosjekt på Ungdomsfrivillig i Ghana er et spennende og populært prosjekt med base i Cape Coast, en småby som er kjent for sin avslappende atmosfære. På dette prosjektet vil du få en smakebit på hva du vil få være med på dersom du velger et yrke innenfor medisin.

Prosjektet kombinerer oppsøkende arbeid i lokalsamfunnene og på skoler med 1-2 dager i uken hvor dere jobber på et lokalt sykehus eller en klinikk. På sykehuset og klinikken vil arbeidet bestå i å observere leger og sykepleiere mens ute i lokalsamfunnene vil du bli mer involvert i det praktiske arbeidet. Her vil du få prøve deg på bandasjering, ta tester for malaria, undersøke babyer og assistere i vaksinasjonsprogrammer.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie hvor du får ta del i familiens hverdag og daglige gjøremål. Våre ansatte vil være tilgjengelige til enhver tid dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til noe.

I helgen arrangeres det et besøk til en av Ghanas fantastiske strender eller til Kakum Rainforest Reserve hvor du får bli med på jungeltur. Det blir også anledning til å besøke Cape Coasts slavefort. Dersom du deltar på 4-ukers programmet vil du få være med på flere besøk og aktiviteter i de andre helgene.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲