Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Italia

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Reggio Calabria og Camini
  • Boform: Vertsfamilier eller delte leiligheter
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, personlige kostnader

Klikk her for å se alle prosjekter i Italia

Kart over frivillig plassering i Calabria, Italia med Projects Abroad Nabolag i Reggio di Calabria

Italia er kjent for god mat, et flott landskap og sine mange historiske og kulturelle severdigheter. Tusenvis av turister fra alle verdens hjørner besøker landet hvert år for å oppleve matkulturen, landskapet og historiske attraksjoner. De siste årene har deler av sørlige Italia møtt et økende antall mennesker som kommer av helt andre grunner.

I flere år har sørlige Italia vært en dør mot Vest-Europa for migranter og flyktninger, som ofte begir seg ut på den usikre veien ved å forsøke å krysse Middelhavet fra Afrika. Som i andre deler av Europa har nylig antallet flykninger og migranter økt drastisk, og den italienske regjeringen, lokalbefolkningen, infrastruktur og andre fasiliteter har ikke hatt mulighet til å gi dem den støtten som behøves.

Dette har ført til en krise, og det er et stort behov for hjelp. Projects Abroad støtter to initiativ i regionen for å hjelpe de flyktninger og migranter som allerede er i Sør-Italia, og de som ankommer daglig.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Italia

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲