Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Jamaica

Oversikt
  • Sted: Mandeville
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Strendene i Negril, Bob Marley-museumet, Ocho Rios, Blue Mountains

Klikk her for å se alle prosjekter i Jamaica

Kart over Projects Abroads prosjektplassering for frivillig arbeid i Mandeville, Jamaica Volunteering in Jamaica

Den karibiske øya Jamaica er kjent for sine idylliske strender, turkise hav og romantiske solnedganger, men som frivillig kommer du tett på lokalbefolkningen, og vil også bli kjent med det hyggelige folket, de smilende barna, en rik musikkultur og en ukjent natur i innlandet på Jamaica.

Som frivillig på Jamaica har du mange valgmuligheter. Du kan jobbe med barn og ungdom, undervisning, IT, journalistikk, medisin og helse, tannhelse, byggeprosjekt, katastrofeledelse, dyrestell og menneskerettigheter. Vi har også prosjekter innen musikk, dans og drama og et helt spesielt lokalsamfunnprosjekt - maroonprosjektet.

Våre prosjekter på Jamaica er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Viktig! Merk at dersom du planlegger å være på Jamaica lenger enn én måned, vil du trenge å søke om visum og arbeidstillatelse før avreise fra Norge. Deltakere må påregne merkostnader for søknader og budservice. Du bør beregne 6 måneders behandlingstid på disse søknadene. Det er kun Jamaica av våre destinasjoner som har så lang behandlingstid.

Projects Abroad på Jamaica

Lokale skolebarn på Jamaica som poserer for fotografen utenfor en prosjektplassering for frivillig arbeid

Projects Abroad holder til inne i landet i universitetsbyen Mandeville omkring 100 km vest for hovedstaden Kingston. Byen ligger i distriktet Manchester på rundt 2000 m.o.h., og det gjør at klimaet her er litt kjøligere enn i resten av Jamaica. Vi har også prosjekter i St.Elisabeth (Accompong, Black River and Santa Cruz), som ligger ca. 45 minutter fra Mandeville.

På Jamaica kan barn dessverre ikke være med på prosjektet med foreldre som jobber frivillig. Det vil si at for barnefamilier som ønsker å delta med oss, må enten den ene forelderen avstå fra å delta på prosjektjobbing og i stedet se etter barnet eller foreldrene må betale for barnepass, hvis begge foreldre ønsker å jobbe frivillig.

Vi gjør oppmerksom på at noen av våre medisinske prosjekter for profesjonelle vil medføre ekstra registreringskostnader og prosedyrer før du ankommer. Beløpet ligger på US$50. Vennligst ta kontakt med oss for mer informasjon om hvilke prosjekter dette gjelder. 

Opplevelser på Jamaica

Foss i nærheten av Projects Abroads plassering for frivillig arbeid på Jamaica

I helgene er frivillige på Jamaica temmelig bortskjemte, med et utall muligheter for utflukter og opplevelser. The Blue Mountains, YS Falls, Dunn’s River Falls, Bob Marley museet, Outameni Experience og Treasure Beach er populære reisemål for dagsturer og helgeutflukter fra Mandeville.

Paradisliknende strender venter på deg på steder som Ocho Rios, Negril, Montego Bay og Port Antonio. Vannsportaktiviteter som dykking, snorkling, "tubing" og rafting er våre frivillige ofte med på. Eller, for deg som liker å ta livet med ro, så frister kanskje en hengekøye og en klassisk coctail med jamaicansk rom?

Dine muligheter for frivillig arbeid i Jamaica

Ungdomsfrivillig:

Feriefrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲