Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Byggeprosjekt på Jamaica

Oversikt
  • Sted: Manchester og omkringliggende områder
  • Rolle: Hjelpe til med bygging av toaletter for skolebarn, og gjenoppbygging og renovering av hjemmene til fattige eller de som er rammet av katastrofer
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Det er behov for frivillige på Jamaica for å hjelpe til med reparasjoner av hus og bygging av sanitæranlegg på skoler. Projects Abroad Jamaica har samarbeidet med utdanningsdepartementet i Manchester-regionen for å redusere antall toaletter som kun er et hull i bakken, da disse er utrygge og uhygieniske for barna. Det finnes 40 skoler i regionen som har behov for denne type oppgradering. Dette arbeidet vil være til fordel for hundrevis av barn.

Frivillige bygger en treramme på byggeprosjektet på Jamaica med Projects Abroad

Med din hjelp kan vi bistå med å legge fram dette viktige behovet. I henhold til rapporter fra utdanningsdepartementet haster det å gjøre noe med denne situasjonen da de nåværende sanitæranleggene har ulike negative innvirkninger på barna. De får hudutslett, infeksjoner, blir syke av de dårlige sanitærforholdene, samt at det er fare for å falle nedi toalettene.

Målet er å bygge nye toalettanlegg slik at det ikke er fare for barnas sikkerhet. Enkelte skoler har ikke innlagt vann, og om de har det så er vannanlegget enten utdatert eller har behov for umiddelbar reparasjon.

Din rolle som frivillig

Frivillige på byggeprosjektet vil jobbe side om side med en erfaren byggmester, og vil være del av et engasjert og dedikert team som graver fundamentene, blander mørtel, graver groper, legger murstein og bærer sand, sement, vann og steiner. De frivillige er hjelper også til med en kvartalsvis ordning der de hjelper til med å renovere et hus for en trengende person som kan ha blitt rammet av brann, oversvømmelse eller en orkan, eller som lever under uakseptable forhold. 

Dette samarbeidet mellom Projects Abroad Jamaica og utdannings-departementet vil resultere i bedre leveforhold for mennesker i nød.

Frivillige blander sement for å bygge en bygning på byggeprosjektet på Jamaica

Ta gjerne en titt på "Bill's Project", hvor vi bygget hus til en gammel bonde, som lider av astma. Her kan du se bilder fra "Bill's Project".

Du behøver ikke ingeniørutdannelse eller håndverksbakgrunn for å delta på dette prosjektet, men har du noen relevante kvalifikasjoner så ønskes de naturligvis komme til god nytte. Som frivillig på dette prosjektet bør du være forberedt på hardt arbeid innenfor en rekke ulike bygningsoppgaver. Dette er en enestående sjanse til å gjøre en verdifull innsats samtidig som du opplever Jamaicas rike kultur!

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie i Mandeville, og vil under hele oppholdet ditt få støtte fra våre ansatte på Jamaica.

På dette prosjektet har du anledning til å delta for en så kort periode som to eller tre uker dersom du ikke har mer tid å avse. Vær oppmerksom på at dette er en flott måte å bidra litt på, men du vil ikke få bidratt like mye eller komme like dypt inn på lokalsamfunnet som frivillige som deltar i en lengre periode.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲