Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Jamaica

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-jamaica

Vi anbefaler at du flyr til Kingston International Airport. Her vil du bli mottatt av en av våre medarbeidere som bærer et Projects Abroad skilt. Kingston ligger 1 time og 45 minutter fra vår base i Mandeville, mens Montego Bay ligger 2,5 time unna.

Ansatte som jobber med frivillige poserer på kontoret sitt på Jamaica

Du vil bli kjørt til vertsfamilien din i Mandeville hvor du får mulighet til å pakke ut og slappe av. Du vil motta en mappe med informasjon fra den som henter deg på flyplassen slik at du kan lese litt om det nye hjemstedet ditt.

Møtet med dine nye omgivelser

Frivillig sammen med sin vertsfamilie i Mandeville, Jamaica

Dagen etter ankomst vil du få en introduksjon og omvisning. Dersom du ankommer i løpet av helgen vil du få denne gjennomgangen førstkommende mandag når alt er åpent. Du vil bli vist rundt i nærområdet og får blant annet se hvor du finner internettkaféer, postkontor og hvor du kan veksle penger. Etter omvisningen vil du bli tatt med til Projects Abroads kontor der du vil få en gjennomgang av nyttig informasjon, og du får mulighet til å stille alle de spørsmål du måtte ha. Projects Abroads kontor ligger litt nord for Mandeville sentrum, og er svært lett tilgjengelig. 

Deretter vil vi ta deg med til prosjektet hvor du skal jobbe. Du vil få møte veilederen din og andre ansatte som du vil jobbe sammen med. De vil gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet og arbeidsoppgavene du vil ha på plasseringen.

Noen av de frivillige bor i gangavstand til arbeidsplassen, men de fleste drar til og fra jobb med taxi som de deler. Transport til og fra arbeidsplassen dekkes av Projects Abroad de dagene du jobber.

Frivillige som spiser lokal fiskegryte og bami på Jamaica

Alle frivillige bor hos lokale vertsfamilier. Familiene bor i og rundt Mandeville, Montego Bay, Black River og Accompong. Noen vertsfamilier tar i mot mer enn én frivillig samtidig, mens andre kun huser én. Du vil vanligvis bli plassert hos en familie som bor i nærheten av prosjektet ditt, og som oppfyller både dine og familiens preferanser. Du vil få en autentisk jamaicansk opplevelse av å bo hos en lokal familie. Vertsfamiliene snakker engelsk og Patois (lokal kreol). Vegetarianere vil ikke ha noen problemer med å bo på Jamaica.

På slutten av plasseringen din vil vi organisere transport tilbake til flyplassen med en av våre sjåfører.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲