Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn på Jamaica for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Mandeville
  • Type plassering: Sommerleir
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig på Jamaica gir et barn en kopp med vann

På Ungdomsfrivillig på Jamaica er du med på å drive en sommerleir for fattige og upriviligerte barn. Målet med dette prosjektet er å fremme sosial utvikling og kulturell utveksling gjennom kunst, drama, dans og idrett.

Disse barna trenger et avbrekk fra sine svært enkle kår, og det er her du som ungdomsfrivillig kommer inn i bildet - du kan skape glede i hverdagen til et barn som virkelig trenger det.

Din rolle som Ungdomsfrivillig

Dersom du deltar i en eller to uker vil du jobbe på en sommerleir eller på et senter for barn. Frivillige som deltar i fire uker vil jobbe på to sommerleirer, to uker på hver sommerleir, med to ulike grupper barn. Barna er mellom 3 og 10 år gamle.

Du vil bidra til et positivit miljø for barna, der du for eksempel vil lære dem om grunnleggende hygiene, bidra til at de får bedre tallforståelse og blir flinkere til å lese, lære dem hvordan de kan ta vare på miljøet ved å resirkluere og ikke forsøple og hvordan de kan ta vare på seg selv gjennom en sunn livsstil. 

Projects Abroad vil arrange en rekke ulike aktiviteter der de frivillige får bidra, dette kan være alt fra kunst og håndverk til quiz, fotball og skattejakt.

Det kan også være at du blir bedt om å hjelpe til med maling av gjerder og vegger, og planting av frukt og grønnsaker. I løpet av prosjektet vil dere også få delta på språkkurs og besøke et eldresenter.

Deltar du i to uker, vil det på slutten av prosjektet være en minikonsert og en kunst- og håndverksutstilling der barna får vise fram talentene sine. Dersom du har et spesielt talent du har lyst til å vise fram, vil barna hoppe av glede!

Bosted og fritid

På dette prosjektet bor du hos en lokal vertsfamilie som vil sørge for at du får en trygg og unik opplevelse på Jamaica. Projects Abroads ansatte vil være i nærheten og de er alltid å få tak i om du har behov for det.

I helgene vil du få besøke en av øyas kjente strender eller grotter. Oppholdet ditt på Jamaica vil være fylt av lokal musikk, dans og mat, og du vil garantert få et minne for livet.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Hva venter du på? Start din ungdomsfrivillig tur i dag!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲