Projects AbroadProjects Abroad

Folkehelse på Jamaica for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Mandeville
  • Type plassering: Outreacharbeid i lokalsamfunn
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig som holder en baby på et sykehus på et medisin og helseprosjekt på Jamaica

Sykehus og andre medisinske institusjoner på Jamaica er generelt av moderne og god standard. Jamaica var faktisk et av de første landene til å etablere et nasjonalt helsesystem. Du må likevel være forberedt på å møte tilfeller av sykdommer som ikke er vanlige i Europa.

På Ungdomsfrivillig med folkehelse i Mandeville, Jamaica, får du en utfordrende og spennende erfaring. Som frivillig vil du få verdifull arbeidserfaring samtidig som du får jobbe med noen av de beste legene på Jamaica. Alt dette i et trygt og ivaretatt miljø med andre ungdomsfrivillige fra verden over. Dette prosjektet vil gi deg en sommerferie du sent vil glemme. 

I løpet av dine to uker på prosjektet vil du få sjansen til å delta på workshops tilrettelagt av en lege eller sykepleier, få opplæring i førstehjelp, gå runder sammen med personale på det regionale sykehuset i Mandeville og delta i flere outreachaktiviteter, for eksempel helsemesser. Du vil også være del av en workshop og helseklinikk i løpet av oppholdet ditt. Workshopen innebærer presentasjoner og trening i grunnleggende prosedyrer, slik som måling av høyde, vekt, blodtrykk og blodsukker, samt vitale symptomer og førstehjelp. På helseklinikken vil du få bistå helsepersonell med opplysningsarbeid, screening, testing og rutinemessige undersøkelser av pasienter innenfor et tildelt område der helsepersonell ikke er lett tilgjengelig. Dette praktiske engasjementet vil gi de frivillige sjansen til å bruke de ferdighetene de utvikler i løpet av deltakelsen på workshops og opplæringstimer.  

På Jamaica vil du bo hos en lokal vertsfamilie som vil lære deg mer om sin kultur og sine tradisjoner. Våre ansatte vil alltid være tilgjengelige dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til noe.

I helgen vil det arrangeres en utflukt til en av øyas nydelige strender eller grotter, og du kan glede deg til å få oppleve Jamaicas livlige kultur på nært hold.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på da vel!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲