Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Kambodsja

Oversikt
  • Sted: Phnom Penh, Koh Sdach
  • Boform: Delte leiligheter og et begrenset antall vertsfamilier, delte bungalower på natur og miljø-prosjektet
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Angkor Wat-templene, Sihanoukville, Rabbit Island

Klikk her for å se alle prosjekter i Kambodsja

Kart over Projects Abroads destinasjon i Phnom Penh, Kambodsja Angkor Wat, en lokal tursitattraksjon på Projects Abroads destinasjon i Kambodsja, Asia

Kambodsja legger sin traumatiske fortid bak seg og har utviklet seg til en interessant turistdestinasjon i sørøst-Asia. Engang hjertet i det enorme Khmer riket, tilbyr nå landet variert kultur og vakker natur. Men side om side med velstanden er det vanskelig å overse fattigdommen, og det faktum at mange kambodsjanere sliter for å overleve. Over halvparten av landets befolkning lever for under 1 dollar om dagen. 

Våre prosjekter i Kambodsja er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Det er mange ulike prosjekter å velge mellom i Kambodsja. Du kan jobbe med barn og ungdom, undervise på skoler, journalistikk eller kanskje du vil delta på prosjektet vårt innen dykking og marinbevaring? For medisinstudenter med minst ett års studier bak seg har vi også spennende muligheter på sykehus eller innen fysioterapi og ergoterapi, hvor vi blant annet jobber med funksjonshemmede og landmine-ofre.

Projects Abroad i Kambodsja

Unge gutter på gaten på Projects Abroads destinasjon i Kambodsja, Asia

De fleste Projects Abroads prosjekter ligger i Kambodsjas sjarmerende hovedstad, Phnom Penh. Her bor de frivillige sammen i delte leiligheter nær sentrum av byen eller i Russy Keo-distriktet, en kort tuk-tuk-tur fra sentrum. Phnom Penh har spennende museer, markeder og vakre templer du kan utforske på fritiden din. Det er et begrenset antall vertsfamilier i Kambodsja, og disse er i Kompong Speu.

Vårt natur- og miljøprosjekt ligger på en liten, tropisk øy, Koh Seh, noen timers reise fra Phnom Penh i en avsidesliggende og rolig del av Kambodsja.

Opplevelser i Kambodsja

Kambodsja er et flott land å reise i. Attraksjoner slik som de storslåtte templene i Angkor Wat utenfor Siem Reap nord i landet, tiltrekker seg mengder med turister, men du skal ikke reise langt vekk for å oppdage det urørte Kambodsja. Vulkanske innsjøer nord i landet i Rattanakiri og vakre palmeøyer ved Sihanoukville er bare noen timers reise unna hovedstaden.

Det er flotte muligheter for trekking i jungelen, dykking og snorkling. Ta deg også tid til å utforske de mange markedene og museene som forteller deg om landets blodige historie. Til tross for lidelsene folket i Kambodsja har vært gjennom, vil du som frivillig bli møtt med varme og optimisme og åpne armer.

Kambodsja grenser til Thailand og Vietnam. Det er enkelt å reise rundt med tog eller buss. Du kan enkelt kombinere frivillig arbeid i Kambodsja med et opphold i et av de andre landene, enten som frivillig eller som turist. 

Dine muligheter for frivillig arbeid i Kambodsja

Ungdomsfrivillig:

Juniorfrivillig 12-15 år:

Gruppefrivillig 19+ i:

Voksenfrivillig 50+ i Kambodsja

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲