Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Kambodsja for frivillige 12 – 15 år

Oversikt

Datoer blir bekreftet senere!

  • STED: Phnom Penh
  • TYPE PLASSERING: Lokal skole
  • BOFORM: Hotell
  • KRAV TIL ALDER: 12 – 15 år

Reis til Kambodsja og delta på frivillig arbeid med barn. Her vil du lære om Kambodsjas spennende kultur og tradisjoner, lære om Khmer-språket, oppleve severdigheter og møte andre frivillige på din egen alder fra andre steder i verden.

På dette prosjektet er det fokus på å lære om kulturen i Kambodsja og å få en introduksjon til frivillig arbeid. Som Juniorfrivillig på dette prosjektet får du sjansen til å komme opp med kreative måter å lære bort grunnleggende engelsk og gjøre morsomme, pedagogiske leker med barna.

Frivillige og barn i Kambodsja gjør en aktivitet i sirkel i Kambodsja

I tillegg til arbeid med barna, vil du få bidra til å bevare naturen ved å hjelpe til med søppelrydding og bevisstgjøre lokale om viktigheten av naturen vår.

I løpet av oppholdet ditt vil du også få delta på en workshop for å lære om historie, skikker og tradisjoner i Kambodsja i tillegg til noen fraser på Khmer. Kanskje du får bruk for noe av det du lærer når dere besøker lokale markeder? Da kan du kjøpe håndlagde suvenirer og teste ut den tradisjonelle retten Mee Kiev – eggnudler i buljong med innbakt svin. På kveldstid blir du tatt med på busstur i Phnom Penh for å besøke vakre buddhistiske templer, the Royal Palace og Choeung Ek.

Gruppebilde av frivillige og ansatte på helgetur til Angkor Wat i Kambodsja

I løpet av disse to ukene i Kambodsja bor du sammen med andre frivillige på din egen alder fra mange steder i verden. Dette er en flott mulighet til å lære om de andres kulturer og hjemland, og dele noen interessante ting om Norge. Dere får god tid til å bli kjent gjennom sosiale aktiviteter som filmkvelder, middager på lokale restauranter, eller kanskje over en rund kortspill.

I helgen blir det tur til Siem Reap, hvor dere får oppleve det fantastiske tempelet Angkor Wat, handle på nattmarkeder og kose dere med middag på restauranten Amazon Angkor. Alt dette får du oppleve med nye venner fra hele verden.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲