Projects AbroadProjects Abroad

Khmer Kulturprosjekt i Kambodsja

Oversikt
  • Sted: Phnom Penh og Siem Reap
  • Rolle: Lære om Khmer-kulturen gjennom ulike besøk og aktiviteter
  • Boform: Delte leiligheter, gjestehus og landsby
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt

Målet med Khmer-prosjektet er at deltagerne skal få innsikt i Khmer-kulturens ulike aspekter, som språk, historie, matlaging, håndtverk og levemåte. I løpet av dette prosjektet vil du ikke bare få vite mye om kulturen i nåtid og fortid, men du vil også få sjansen til å bo noen dager i en tradisjonell landsby. Avhengig av tid på året kan du her være med å høste eller så ris på tradisjonelt vis, og dersom du kan tenke deg å bidra med litt engelskundervisning vil det bli satt stor pris på. I tillegg til alt du opplever i løpet av dette prosjektet vil du også gi noe tilbake til samfunnene du bor i, ved at tilstedeværelsen din og eventuelle kjøp av lokale produkter bidrar til lokal økonomisk vekst, noe som igjen medfører at befolkningen kan opprettholde sitt tradisjonelle levesett.

Din rolle som frivillig på Khmerprosjektet

Frivillig på khmerprosjektet i Kambodsja

Du kan delta på Khmer-prosjektet fra én uke og oppover. I løpet av de første ukene i Kambodsja vil deltagerne på Khmer-prosjektet være med på mange forskjellige aktiviteter. Dere vil dra til viktige steder i Phnom Penh som the National Museum og Killing Fields, og vår Khmer-prosjekt-ansvarlige vil fungere som guide og sette dere inn i kulturen og historien rundt. Dere vil videre få egne språkkurs i Khmer, observere tradisjonell dans og musikk, lage tradisjonelle dukker, delta på kobberverksted og få et matlagingskurs. Deltagere som blir på prosjektet i 1 måned vil også dra til Siem Reap for å besøke de vakre templene der, inkludert Angkor Wat og Ta Prohm (templet kjent fra filmen Tomb Raider). Et besøk til en oversvømt regnskog og til en landsby bygget på stylter i Tonlé Sap-sjøen er også inkludert.

Engelsk er det eneste språket du trenger å kunne for å kommunisere med de ansatte på prosjektet, men språk- og kulturkunnskapene du tilegner deg her kan være svært nyttige dersom du ønsker å jobbe på et Undervisning- eller Barn og Ungdom-prosjekt etter at din tid på Khmer-prosjektet er over.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲