Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Kambodsja

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Phnom Penh
  • Typer plasseringer: Sykehus og privatklinikker
  • Rolle: Arbeide sammen med erfarne lokale tannleger, og lære av deres kunnskap om ulike tannsykdommer og behandlinger
  • Krav: Frivillige må ha fullført minst tre år tannhelserelaterte studier
  • Boform: Delte leiligheter
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Er du utdannet tannlege eller er tannlegestudent med minst 3 års studier tilbakelagt så kan du delta på vårt odontologiprosjekt i Kambodsja. Frivillige på dette tannhelseprosjektet vil jobbe på tannlegeavdelingen på det statlige sykehuset i Phnom Penh eller på en privat tannhelseklinikk.

Mens du jobber på denne plasseringen vil du være involvert i diagnoseringen og behandlingen av en lang rekke tannproblemer, i tillegg til undersøkelser og behandling av munnlidelser og kirurgisk behandling av misdannelser i munn og kjeve.

Din rolle som frivillig innen tannhelse

Frivillig observerer under behandling av en pasient på tannlegefagprosjektet i Kambodsja

Som på alle medisinskt relaterte plasseringer så vil rollen din i begynnelsen vanligvis være observerende, og vil avhenge av hvor mye kompetanse og erfaring du har. Å vise entusiasme og initiativ, samt å utvikle et godt tillitsforhold til de ansatte er essensielt og kan også gi deg mulighet til å få mer hands-on arbeid.

Arbeidstiden din vil normalt være fra kl. 8 til 12, mandag til fredag. Det er noen ansatte som snakker engelsk, men absolutt ikke alle, og noen snakker fransk, så kjennskap til fransk kan også være en fordel.

Mens du jobber frivillig i Kambodsja så vil du bo i en av Projects Abroads leiligheter sammen med andre frivillige. Herfra kan dere sammen eller alene utforske alle mulighetene og opplevelsene Phnom Penh har å by på.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan.

Dersom du har kvalifikasjoner innefor dette fagfeltet kan vi dra nytte av det. Les mer om mulighetene for profesjonelle frivillige på vår PRO-side.

Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲