Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Kambodsja

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-kambodsja

Alle frivillige på våre prosjekter i Kambodsja blir møtt på den internasjonale flyplassen i Phnom Penh. Etter at du har kommet gjennom passkontrollen og hentet bagasjen din vil du bli møtt av en av våre ansatte med et Projects Abroad skilt.

Vær oppmerksom på at dersom du velger å fly til Siem Reap i stedet for Phnom Penh, vil du bli belastet et tillegg i prisen.

Projects Abroads frivillige reiser til Angkor Wat i Kambodsja, Asia

Avhengig av når flyet ditt lander, vil du enten reise først til kontoret vårt eller til en av våre leiligheter for de frivillige, som vil bli hjemmet ditt i den tiden du arbeider frivillig. Den første og/eller andre dagen vil du få en gjennomgang på kontoret vårt, og en omvisning i Phnom Penh. Du vil så bli fulgt til leiligheten der du skal bo, og du får også møte de andre frivillige som bor der.

Frivillige som skal jobbe på natur- og miljøprosjektet vårt overnatter vanligvis én natt i Phnom Penh før de blir fulgt til busstasjonen, hvorfra de reiser videre med minibuss til Koh Sdach. Bussbilletten vil bli bestilt i forkant, og en av de ansatte på prosjektet vil hente deg på busstoppet på Poy Japoon-stranden. Derfra vil du reise med speedbåt til øya Koh Sdach, som ligger kun 5 minutter unna. Bussturen tar rundt 7-8 timer.

Møtet med dine nye omgivelser

Ung gutt som leker ved et tre på vår plassering i Kambodsja, Asia

Under omvisningen vil du få se kjente landemerker i Phnom Penh eller Siem Reap, og du vil bli vist hvordan du kommer deg til og fra bostedet til kontoret vårt med offentlig transport. Du vil også bli kjent med Kambodsjas historie, og om det blir tid kan det hende du besøker et av museumene som finnes der.

Neste dag vil du bli introdusert for arbeidsplassen og veilederen din. Under dette møtet vil du få fastsatt arbeidsdagene dine, og du vil få mulighet til å stille de spørsmålene du måtte ha. De fleste frivillige begynner arbeidet dagen etter. Våre ansatte vil sørge for at dere er enige om arbeidsplanen, og de vil organisere transport med moto taxi eller tuk-tuk til og fra jobb.

Samme ettermiddag eller kveld blir det tid til å slappe av og å bli kjent med de andre frivillige som bor i samme leilighet. Du vil kanskje ta turen til en internettkafé, ringe hjem eller kun ta det med ro og nyte et typisk Khmer-måltid som tilberedes av våre ansatte på bostedet. Damene som lager maten og rengjør leilighetene er som en av familien, og de vil være ivrige etter å snakke med deg, og kanskje lære deg noen Khmer-fraser. 

Frivillige som deltar på natur- og miljøprosjektet vil få en introduksjon og omvisning når de ankommer øya. 

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲