Projects AbroadProjects Abroad

Språkkurs i khmer i Kambodsja

Oversikt

Bli med Projects Abroad på et språkkurs i khmer i Kambodsja, og benytt muligheten til å lære landets offisielle språk! Dette er en kjempefin måte å komme tettere på lokalsamfunnet og lære mer om den kambodsjanske kulturen og tradisjoner.

Besøk Angkor Wat mens du er på språkkurs i khmer med Projects Abroad i Kambodsja

Khmer er det nest mest utbredte språket i Sør-Øst Asia, og snakkes av mer enn 16 millioner mennesker i flere land, inkludert Thailand og Vietnam.

Språkkurset er tilgjengelig i Phnom Penh, hovedstaden i Kambodsja. Når du lander i Kambodsja, funnet deg til rette og møtt de Projects Abroad-ansatte i landet vil du bli introdusert for din private språklærer. Du og språklæreren din vil sammen bli enige om en struktur for kurset, og sette opp en plan basert på dine interesser, hvilke emner du vil lære om og definere dine nåværende språkkunnskaper. Dere vil også sette opp en ukentlig timeplan.

Dersom du ikke deltar på intensivkurset har du også mulighet til å delta på et kortere deltidskurs på 5, 14 eller 30 timer. Da vil du ha undervisning ved siden av ditt prosjekt med frivillig arbeid. Dersom du planlegger å jobbe som frivillig i Kambodsja i tolv uker eller mer kan du også gjennomføre et språkkurs på totalt 60 timer i løpet av oppholdet.

Du har mulighet til å praktisere språket med våre ansatte og folk du møter i lokalsamfunnet. Dersom du studerer khmer mens du deltar på et annet prosjekt vil dine nye språkkunnskaper også komme godt med på prosjektplasseringen din, og vil hjelpe deg å kommunisere mer effektivt.

I Kambodsja er det mye du kan bruke fritiden din på, som å utforske de gamle templene nær Siem Reap, slappe av på en strand i Sihanoukville, spise tradisjonell khmer karri med risnudler og å praktisere khmer med de menneskene du møter.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲