Projects AbroadProjects Abroad

Khmer-prosjekt i Kambodsja for Voksenfrivillig 50+

Oversikt

Sommer
2 uker
  • Søndag 13. september - Lørdag 26. september 2020

  • STED: Phnom Penh
  • ROLLE: Lære om Khmer-kulturen gjennom et bredt spekter av besøk og aktiviteter
  • BOFORHOLD: Delte leiligheter/hotell

En frivillig på pottemakerkurs sammen med noen lokale damer

Opplev alt moderne Kambodsja har å tilby ved å bli med på vårt Khmer-prosjekt for voksenfrivillige. Dette unike prosjektet utforsker kulturen og tradisjonene, og fokuserer på kulturutveksling i et av Asias fattigste, men også mest fascinerende land. Lær om landets fortid, nåtid og om menneskene, mens du tar del i Kambodsjas levesett og samfunn.

Kulturutveksling er en flott måte å utvide horisonten på, og få en dypere forståelse for et annet samfunn. I løpet av dette prosjektet vil du få førstehånds erfaring med mange aspekter ved den kambodsjanske kulturen, langt utover det en vanlig turist noen gang vil oppleve. Du vil fremdeles få besøke mange av de berømte stedene i Phnom Penh, som nasjonalmuseet, og The Killing Fields, men du vil også få muligheten til å lære fra lokalbefolkningen, og du vil lære noen grunnleggende fraser khmer, som vil være utrolig nyttig videre i prosjektet. Det vil også arrangeres mange praktiske aktiviteter du vil ta del i, som matlaging, workshop med tradisjonell musikk og dans, og pottemakerkurs.

I løpet av helgen vil det bli organisert sosiale aktiviteter, som sikrer at du får mest mulig ut av fritiden. Etter jobb har du mulighet til å slappe av sammen med de andre frivillige, og utforske nabolaget. Ved å bo, og bruke penger på lokale aktiviteter og produkter vil du også bidra til den økonomiske veksten i disse samfunnene.

Ta del i en spennende kulturopplevelse, og bli med du også!

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲