Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Kenya

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Nanyuki
  • Typer plasseringer: Sykehus og feltarbeid
  • Rolle: Arbeide side om side med en erfaren lokal tannlege, og lære fra hans arbeid og kunnskap
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Er du på utkikk etter å arbeide frivillig innenfor tannhelse? Da kan Kenya være en spennende destinasjon å reise til.

Frivillig som observerer ansatte som jobber med tannpasienter på en klinikk i Kenya

Som frivillig i Kenya jobber du i en tannhelseavdeling i tilknytning til et lokalt sykehus i byen Nanyuki. I løpet av oppholdet ditt vil du lære mye om tannlegeyrket, og hvordan dette yrket utøves i et utviklingsland.

Frivillige på dette prosjektet vil få en unik innsikt i ulike prosedyrer som trekking av tenner og rotfyllinger. Din rolle vil være å observere tannlegen og de andre ansatte på avdelingen gjennom arbeidsdagen. På denne måten vil du ha gode muligheter til å stille spørsmål og til å oppleve ulike pasienttilfeller. Dersom du har erfaring innen tannlegefaget, og viser engasjement og vilje til å lære kan du bli tildelt flere oppgaver. Det kan for eksempel være å hjelpe til med å forberede utstyr som skal benyttes, og å assistere under pasientbehandlinger.

Er du proaktiv og organisert, kan du få hjelpe til med å organisere et “outreachprogram”. Det kan være at du får besøke skoler og omsorgsentre for å snakke om viktigheten av munnhygiene til barna. Projects Abroad vil være behjelpelig med organiseringen av dette.

Under oppholdet ditt i Kenya vil du bo hos en lokal vertsfamilie, hvor du vil få oppleve kulturen på nært hold. Du blir også del av vårt nettverg av frivillige, som du kan være sammen med utenfor arbeidstiden. Nanyuki er en liten, men livlig by hvor det er mye å se og oppleve.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Kenya Medicine & Healthcare Management Plan.

Alle frivillig på et av våre prosjekter i Kenya har muligheten til å jobbe 1 uke frivillig på vårt Natur- og Miljøprosjekt på slutten av hovedprosjektet sitt. Les mer om denne muligheten under vårt Natur- og Miljøprosjekt.

Dersom du er ferdigutdannet tannlege kan vi skreddersy en plassering for deg der du får tatt i bruk din faglige kunnskap og ferdigheter. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Kenya Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲