Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Barn & Ungdom i Kina

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Chengdu, Shanghai
  • Typer plasseringer: Barnehager, sentre for barn med lærevansker
  • Alder på barna: 2-12 år
  • Størrelse på gruppene: 15-60
  • Rolle: Arbeide mot målene i Care Management Plan, inkl. pedagogiske leker og gruppeaktiviteter, gi emosjonell støtte, og skape bevissthet rundt og forbedre generell hygiene
  • Boform: Delte leiligheter
  • Lengde: Fra tre uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Ved å arbeide som frivillig med barn og unge i Kina kan du gjøre en stor forskjell for barn i Shanghai og Chengdu. Det kan også være mulig å få jobbe på et av flere sentre for barn med funksjonsnedsettelser som har et mål om å bidra positivt for de mest ressurssvake i samfunnet. Tilbudet er åpent for dagbesøkende opp til tolv års alderen. Sentrene tilbyr fysisk rehabilitering, utdanning og sykepleie for mange barn. Både fysiske og mentale øvelser blir brukt som behandling for å forbedre barnas helse og muligheter i livet.

Frivillig sammen med vokne med spesielle behov på et daggsenter i Kina

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Care Management Plan.

Selv om noen av de ansatte på dette prosjektet kun snakker grunnleggende engelsk, vil engasjementet blant både de ansatte og barna sikre at du vil være i stand til å gjøre deg forstått. Både Prosject Abroad-ansatte og din veileder på prosjektet vil være tilgjengelig for at du skal få mest mulig ut av oppholdet ditt i Kina.

Tradisjonelle verdier er fremdeles viktige i Kina, så lærere er velrespekterte, og elevene er generelt høflige og ivrige etter å lære. Vi vil gi deg forslag til leker og aktiviteter du kan bruke i klasserommet til å stimulere elevene og øke deres engasjement, men vi er også alltid åpne for nye ideer og forslag. Vi håper at du som frivillig vil forberede og strukturere din undervisning best mulig selv, slik at både du selv og dine elever får mest mulig ut av undervisningen din.

I sommermånedene fra juni til september, samt i februar måned, hvor skolene holder ferielukket, arrangerer vi sommerskole for de lokale elevene.

Din rolle som frivillig innen Barn & Ungdom

Barn som gjør uttøyninger sammen med frivillige på morgenen før dagen på dagsenteret i Kina starter

Som frivillig blir du vanligvis spurt om å hjelpe til med en rekke oppgaver avhengig av hvilken aldersgruppe du jobber med og behovene deres. Du vil ta del i daglige gjøremål, men det vil også være tider i løpet av dagen med mindre strukturerte arbeidsoppgaver. Da vil du få muligheten til å aktivisere barna med kreative spill og leker.

Projects Abroad samarbeider med barnehager i og rundt Chengdu og Shanghai. På disse plasseringene vil du som frivillig assistere lærerne i pedagogiske aktiviteter som kunst og håndverk, lesing og skriving. Det er vanligvis 40-50 elever i klassene, så hjelp fra frivillige blir verdsatt.

I sommermånedene og i februar når barnehagene har feriestengt arrangerer vi sommerklasser for de lokale barna. Din rolle her vil være å hjelpe til med aktiviteter og oppfølging av barna.

China Care Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲