Projects AbroadProjects Abroad

Juss Internship i Kina

Oversikt
  • Sted: Shanghai, Chengdu
  • Typer plasseringer: Advokatfirmaer
  • Rolle: Påta deg ulike aktiviteter sammen med de ansatte i et lokalt advokatfirma
  • Krav: Frivillige må ha fullført minst ett år jusstudier
  • Boform: Delte leiligheter
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Våre jussprosjekter i Kina holder til i de store og livlige byene Shanghai og Chengdu. Disse byene er i evig forandring, og et økende antall vestlige selskaper oppretter avdelinger her for å dra nytte av den stadig mer åpne kinesiske økonomien. De fleste av disse selskapene trenger juridisk assistanse fra kinesiske firmaer for å oppfylle lokale krav til forretningsdrift, og her kommer du som frivillig inn i bildet.

Din rolle som frivillig

Frivillig sammen med ansatte på internship i Kina

Som frivillig vil du ikke bare trekke veksel på din juridiske erfaring og utdannelse, men også på din mer uformelle kompetanse og forståelse for vestlig kultur og lovverk. Denne kunnskapen vil være nyttig for firmaet ditt i møte med vestlige selskaper. Og innsikt i, og forståelse for, de kravene som stilles til utenlandske selskaper som etablerer seg i Kina kan være nyttig kunnskap å ha med seg videre for deg.

I arbeidet med å gi disse utenlandske selskapene veiledning og assistanse i prosessen med å tilpasse seg et nytt forretningsmiljø og juridisk system vil du jobbe sammen med engelsktalende, kinesiske advokater. En av disse vil også være din veileder.

Har du spesielle juridiske interesser så vil vi prøve å få til en plassering som matcher ditt interessefelt. Tidligere frivillige har jobbet innenfor områder slik som lover og regler for bankvirksomhet, fusjoner og oppkjøp, immaterialrett for selskaper, beskatning og konkurs. Dersom du har noen spesielle ønsker for din plassering så gi oss beskjed.

Frivillig og ansatte står foran firmaets logo på juss-internship i Kina

For å delta på disse internshipene må du ha noe juridisk kompetanse eller erfaring. Mange av våre frivillige er jusstudenter eller ferdigutdannede jurister på jakt etter litt relevant arbeidserfaring fra utlandet. Uansett om du har store ambisjoner eller kun ønsker innsikt i en annen juridisk kultur, så er et internship hos et juridisk firma i Kina verdifull arbeidserfaring og et pluss på enhver CV.

Frivillige på jussplasseringer i Kina bor i leiligheter sammen med andre frivillige i Shanghai eller Chengdu.

Du trenger ikke å kunne kinesisk for å jobbe på en av våre jussplasseringer, men det er viktig å beherske engelsk godt.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲