Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Kina

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Shanghai
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Tilegne deg verdifull tannhelseerfaring fra lokalt ansatte
  • Krav: Frivillige må ha fullført minst ett år tannhelserelaterte studier
  • Boform: Delte leiligheter
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Tannlegestudenter vil følge tannleger i deres arbeid på sykehus i Chengdu og Shanghai, noe som er et ypperlig utgangspunkt for å lære mest mulig om de praktiske aspektene ved yrket i Kina. På sykehuset vil du få tildelt en veileder, som vil være ivrig etter å teste kunnskapsnivået ditt og som vil besvare alle spørsmål du måtte ha. Under plasseringen din vil du ha anledning til å observere ulike tannbehandlinger, slik som alt fra grunnleggende munnpleie og fyllinger til rotkanaler og trekking av tenner. Det er også mulig at du vil få sjansen til å observere komplekse ortopediske operasjoner.

Frivillige på dette prosjektet må delta i minst fire uker.

Praksisplassering for medisinstudenter

Medisinstudenter som velger å ta praksisplasseringen sin i Kina med Projects Abroad vil vanligvis jobbe på et stort opplæringssykehus i Chengdu eller Shanghai. Sykehusene i begge byene er svært moderne og velutstyrte og er store nok til at frivillige som ønsker å utvide sin medisinske kompetanse har anledning til det mens de jobber på ett og samme sykehus. Til sammen utgjør dette en god ramme for det at du her vil få sjansen til å jobbe med eksepsjonelt kompetente leger.

Frivillige på tannlegefagprosjektet utenfor plasseringen sin i Kina

Under praksisen din vil du skygge en av legene med veilederansvar i arbeidet sitt. Alle veilederne snakker god engelsk og har lang erfaring i å jobbe med vestlige medisinstudenter. De vil være ivrige etter å teste kunnskapene dine og vil med glede dele av sin kompetanse og erfaring med deg.

Avhengig av din valgte spesialisering og spesifikke krav til praksisen din, vil du få anledning til å observere operasjoner, assistere når legene går runder og diskutere enkelttilfeller med veilederen din. Det er sannsynlig at du underveis vil ha en del kontakt med kinesiske medisinstudenter, som alltid vil være interessert i å diskutere både fag og andre emner med deg.

Projects Abroads ansatte kan ta kontakt med universitetet ditt i forkant av avreise, for å sikre at de spesifikke kravene og formålene med praksisperioden din blir oppfylt.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår China Medicine & Healthcare Management Plan.

Det er mulig å delta på dette prosjektet helt ned i to uker, dersom du ikke har tid til å delta i en fire uker eller lengre. Selv om du vil kunne lære masse i løpet av disse to ukene, så husk at du i løpet av et så kort tidsrom ikke vil kunne være innom like mange avdelinger eller lære like mye som frivillige som deltar i en lengre periode. 

Alle frivillige og praktikanter på medisin- og helseprosjektet i Kina vil bo sammen med andre frivillige i sentralt beliggende, velutstyrte og moderne leiligheter. Det er mye å utforske og oppdage i både Chengdu og Shanghai, inkludert det yrende nattelivet, og det lille samfunnet som de frivillige tilsammen utgjør er vanligvis et svært livlig og variert et. Og skulle du ønske deg en helgetur til et rolig sted, så vil du vanligvis ikke ha noen problemer med å finne noen andre frivillige å reise sammen med.

China Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲