Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Kina

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-kina

Frivillige og ansatte på Projects Abroads kontor i Kina

Projects Abroad holder til i to regioner i Kina, Chengdu og Shanghai. Frivillige med base i Shanghai bør fly til Pudong International Airport, mens frivillige på prosjekter i Chengdu må fly til Chengdu Shuang Liu International Airport. Alle frivillige vil bli møtt av en Projects Abroad ansatt og fulgt i taxi til der de skal bo.

Vårt kontor i Shanghai er i Pudong, et forretningsdistrikt øst for Huang Pu-elven (en del av Yangtze Kiang). Dette området har vært i stor vekst de siste ti årene, og ser nå oppstarten av mange nye, utenlandske selskaper, kjøpesentre og restauranter. Området vest for elven kalles “Puxi” og er der hvor de fleste markeder, butikker og barer ligger.

Møtet med dine nye omgivelser

Frivillig opplever lokale bygninger på sin plassering i Kina med Projects Abroad

Enten du bor i Changdu eller Shanghai vil du få en omvisning i lokalområdet senere på dagen. Du vil bli vist kjente landemerker, samt beliggenheten til postkontoret, banker, apotek, internettkaféer og andre nyttige steder. Vår velkomstpakke inneholder informasjon om Chengdu og Shanghai med bykart, og telefonnumre til andre frivillige i ditt nærområdet. Du vil også få muligheten til å spise lunsj og møte noen av de andre frivillige.

Frivillige i Chengdu vil få se hvor de tar bussen fra, mens de som bor i Shanghai blir vist hvor nærmeste undergrunnstasjon ligger, vanligvis 10 minutter å gå fra bostedet. Neste dag vil du bli tatt med til plasseringen din hvor du får en gjennomgang med veilederen din.

Frivillige i Chengdu og Shanghai bor i leide leiligheter. Du vil mest sannsynlig dele leilighet med to til fire andre frivillige. Leilighetene har varme, air-condition og er av generell god standard med vaskefasiliteter og enkle kokemuligheter. Vi gir de frivillige råd om mat, og anbefalinger om lokale restauranter den første dagen. Kvaliteten på maten i Kina er utmerket, og måltidene er dagens høydepunkter.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲