Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Kina for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Chengdu
  • Type plassering: Omsorgsentre, sentre for personer med spesielle behov
  • Boform: Hostel/frivilligleiligheter
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig leker med jenter på et dyreprosjekt i Kina

Opplev den raske utviklingen i Kina ved å delta som Ungdomsfrivillig.. Som frivillig jobber du på et av våre omsorgssentre i Chengdu. Chengdu er en by hvor du får oppleve både det moderne og det tradisjonelle Kina på samme tid.

På dette prosjektet består arbeidsoppgavene i hovedsak av lek og grunnleggende undervisning av barn og unge. Du vil være med på å gjøre hverdagen deres mer spennende. Du vil også hjelpe til med noen praktiske oppgaver som renovering, maling og dekorering av bygningene på prosjektet.

De frivillige gjør en verdifull innsats og er til stor hjelp for de ansatte. Arbeidet de frivillige gjør er til støtte for barna og er med på å fylle livene deres med positivitet, ikke bare gjennom utvikling av deres sosiale evner, men også ved å tilføre nye tanker og idéer.

De frivillige bor sammen, enten på herberger eller i leilighet. Projects Abroads ansatte vil være i nærheten og de er alltid å få tak i om du har behov for det.

I helgen drar du sammen med de andre frivillige for å besøke et pandasenter i Chengdu. Du vil også få sjansen til å besøke Du Jiang Yan vannprosjekt, Leshans kjempe-Buddha eller å oppleve andre severdigheter i Chengdu.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲